Drakiáda

27

Sobota 10.11.2018 13:00, Humpolec

Sobota 10.11.2018 13:00

Místo konání: Humpolec, závodiště Dusilov

KČT , odbor Šlápoty Hněvkovice u Humpolce pořádá Drakiádu. Kromě pouštění draků bude možnost projet se na koni, shlédnout výcvik psů a další překvapení.

Občerstvení zajištěno.     

Symbolické vstupné 10.- Kč

zdroj: www.infohumpolec.cz

Čtěte dále:   Píšou o Humpolci: Dost anarchie. Humpolec omezí parkování v centru města

Petr

27 thoughts on “Drakiáda

          1. Tak to vychází 385 Kč na jedno dítě. Tak to je ekonomická akce…&&.

          2. Kdo chtěl, mohl přijít. Proč pořád tolik kritiky. Šlápoty je zavedená značka turistického oddílu.. Kéž by podobných bylo víc

          3. No provozovat zavedenou značku s takovými náklady není nic k chlubení…… i když se jedná o prospěšnou činnost, tak není možné takto mrhat veřejnými penězi – tedy penězi nás občanů města. Myslím, že právě nad takovými věcmi by se měl zamyslet jak nový Finanční výbor, tak Kontrolní výbor.

          4. Jenže na těchto dotacích rozděluje Město každoročně několik milionů…

          5. Ano to je v pořádku, ale musí to být vyvážené vůči počtu účastníků a to tady hrubě nesedí….

          6. Pokud byste měl zájem pracovat v kontrolním či finančním výboru a podobné akce sledovat,,můžete oslovit vedení obou výborů.

          7. Tam to je už dávno rozdělené mezi loajální občany…&.a pokud něco FV někdy neschválil, tak to vždy dal Kučera na zastupitelstvu přehlasovat s dovětkem, že výbor má pouze poradní hlas. Kdo by chtěl v takto totalitně vedeném výboru pod ODS pracovat ?

          8. Ten Kučera byl asi hrozný, že jím tu strašíte i když tam není

          9. No ale bohužel je to tak. K názoru FV nemusí zastupitelstvo přihlížet. To platilo vždy. Zastupitelé jsou ti co rozhodují.

          10. Na to aby vyjádřil názor, upozornil, sledoval. Ve výboru jsou mnohdy i zástupci stran a hnutí, kteří nejsou zastupiteli. Tudíž nemůže mít FV větší sílu jak zvolené zastupitelstvo. Je vidět, že nesledujete vůbec dění nejen v Humpolci. Obecně se zdá, že FV má velký význam, ale daleko větší má Kontrolní výbor.

          11. No a tomu KV tato nehospodárnost nevadí ? Kdo je teď předsedou, aby to mohl navrhnout na jejich program ?

          12. Jj a už začal k nevoli Pepíčka Jirků pátrat, proč mj. předchozí KV zasedl za 4 roky pouze 9x. P.

          13. Celé roky se v Humpolci nestalo, že by zastupitelstvo nerespektovalo názor Finančního výboru. Zlom nastal až když „morálně poctivá“ ODS začala tvrdě prosazovat zájmy ICOMU a hlavně nevyléčitelně nemocného podvodníka, který nakradl stamiliony !!!

          14. Nevím proč řešíte výši dotace zrovna oddílu Šlápoty. Pokud dotaci dostávají, určitě ne jen na jednu akci v podobě Drakiády. Oddíl pracuje snad celoročně.
            Jsou tu jiné sporty, které inkasují daleko větší cifry a je ticho po pěšině. Zrovna akce turistů někomu leží v krku.
            Myslím si, že vedení Šlápot není z těch, co by si koruny z dotací nechávalo. Nebo o co vám jde vlastně?

          15. Nepovídejte nic o loajálnosti. Kdybyste měl opravdový zájem pracovat ve FV tak dáte vědět předsedkyni a ta vám řekne zda a kolika bude členný . To určuje až zastupitelstvo města na svém prvním oficiálním jednání. Je třeba znát trochu schéma jak se to dává dohromady

  1. Neřešte peníze,ale skutečnost, že rodiče s dětmi sedí raději doma,v horším případě u počítače,místo aby s nima vyrazili pouštět draky…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Loutkové divadlo - O zakleté labuti

Čt Lis 8 , 2018
Sobota 10.11.2018 14:00, Humpolec Čtěte dále:   Píšou o Humpolci: Dost anarchie. Humpolec omezí parkování v centru města

You May Like

Témata