Úprava běžeckých tras

3

k 9.1.2019

9.1.2019
Sněží a skutr již netrpělivě vrčí v garáži! Pokud nebude obleva, stopy se budou projíždět v pátek ráno. Při současném sněžení by stopy za pár hodin zmizely. Sledujte tyto stránky a náš facebook, kde vás o aktuální situalci okamžitě informujeme! 

4.1.2019
Aktuální zpráva k pátečnímu pozdnímu odpoledni: V současné době ještě není dostatek sněhu pro strojovou úpravu běžeckých stop. Sledujte tyto stránky a náš fb, pokud se situace změní, ihned vás budeme informovat.

16.12.2018

Aktuální info o běžeckých trasách: Všechny trasy jsou projeté skútrem, hned po snídani můžete vyrazit na Lipnici, na Kaliště, na Krasoňov, na okruh na závodišti Zlatá podkova nebo na poli nad Rozkoší…nebo na Horní náměstí na STŘÍBRNOU NEDĚLI!.

 

14.12.2018 14:45
Aktuální info o běžeckých trasách:
V pátek 14.12. dopoledne byla upravena trasa na Plačkov, Krasoňov a Mladé Bříště, cesta zpět nakonec nevede přes Vystrkov ale vrací se kolem hájovny, a před Mikulášovem zpět "myší dírou" pod dálnicí. 
Dále byl upraven okruh na závodišti Zlatá podkova, a také okruh nahoře nad Rozkoší! zde jsou protažené dvě stopy, ale protože pole pod tím je zorané, není stopa úplně ideální. 
Skútr jede zítra (sobota 15.12.) ráno na Lipnici, a po návratu z Lipnice, protáhne i trasu na Kaliště.

 

12.12.2018
Dobrá zpráva pro všechny milovníky běžkování: V pátek 14.12. se bude upravovat jižní trasa směr Krasoňov a snad i Mladé Bříště. Skútr vyjede ráno, a pojede směrem k rybníku Pařezáč, odtud na Krasoňov a podle možností se bude držet značené trasy. Cesta zpět ovšem není možná přes Bystrou, kde je zbouraný most přes dálnici, takže se bude hledat nová cesta přes Vystrkov a podél dálnice zpět do Humpolce. 

V jednání je také projetí "kolečka" na závodišti Zlatá podkova. Sledujte tyto stránky, každou novou informaci zde obratem zveřejníme. 

Čtěte dále:   AFC Humpolec - FC PBS Velká Bíteš 5:0

více o běžeckých trasách na Humpolecku zde..

Petr

3 thoughts on “Úprava běžeckých tras

  1. Dkujeme traktoristovi, ktery odhrnul vyjetou stopu Nove Dvory-Leština až na asfalt. Kež mu jeho laskavost nkdo oplatí.

    1. No myslím, že byl traktorista asi v právu. Komunikace je určena pro vozidla a ne pro lyžaře….

      1. Já sám taky rád vyrazím na běžky, ale chápu, že pokud je stopa vyjeta po silniční komunikaci, tak je asi něco špatně…….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Tříkrálový koncert - Tucet

Čt Led 10 , 2019
Neděle 13.01.2019 16:00 Čtěte dále:   BERNARD CUP – Setkání mistrů zakončilo sezonu

You May Like

Témata