Sportovní akce v neděli

Pozvánka na zajímavou sportovní akci od MěKIS Humpolec

Městské kulturní a informační středisko v Humpolci připravilo k Mezinárodnímu dni dětí
pro všechny děti a jejich rodiče  
2. ročník   sportovně soutěžní  akce


s tátous mámou


NA KOLE


neděle 1. června 2003


od 13:00 registrace cyklistů start je ve 14:00  na Horním náměstí v Humpolci


Cílem této akce je především pohodový rodinný výlet okolím Humpolce a příjemně strávené odpoledne ve sportovním duchu. Zúčastnit se může každý, kdo má vyhovující kolo a hlavně chuť udělat něco pro sebe a své  nejbližší!!!.


ˇ         Trasa není náročná, je volená tak, aby ji zvládl i ten cyklista, který  usedá v této sezóně na kolo poprvé…Dvacet kilometrů opravdu není mnoho…


ˇ         Trasa bude „odtajněna až v den závodu!“


ˇ         V ceně startovného je zahrnuto: mapky trasy, brožury o závodu, malé občerstvení na cestu, poukázka na občerstvení po závodě


ˇ         Pro  vítěze v jednotlivých kategoriích jsou připraveny hodnotné ceny:  trička s logem závodu, helmy, tašky na kolo, lepení na kolo, cyklistické lahve…


Netroufáte si nebo nechcete závodit? Chcete se jen v klidu projet malebnou krajinou kolem Humpolce? Nemáte tým? Nezoufejte! Zúčastněte se naší akce v kategorii


„CYKLISTA POHODÁŘ Ž“!


CYKLISTA POHODÁŘ Žnezávodí. Po zaplacení účastnického poplatku (10 Kč/osoba) obdrží  registrační tabulku na kolo, mapku trasy a brožurku s přírodními i jinými  zajímavostmi na trase, počká, až odjedou „závodníci“ a ve 14:15 svým tempem rozvážně vyrazí za nimi.


CYKLISTA POHODÁŘ Ž nespěchá. Užívá si krajinu, kochá se krásami, občerstvuje se. Nepřijede zpocený.


CYKLISTA POHODÁŘ Ž nemusí mít tým. Může jet sám, s kamarádem, se psem…ale rozhodně na bicyklu!


CYKLISTA POHODÁŘ Ž nezoufá. Nemá sice, nemá nárok na cenu ani diplom, ale na náměstí bude stánek s občerstvením pro všechny!


CYKLISTA POHODÁŘ Ž se těší. Ještě před závodem bude vylosován jeden, který získá tričko s nápisem:



CYKLISTA POHODÁŘ Ž


 


 


Více informací také na telefonu 565 532 479 a na www.infohumpolec.cz


 


Pravidla cyklistického rodinného závodu
„S tátou s mámou na kole“


1.       Trasa je nenáročná, měří 20 km a vede převážně lesními a polními cestami, silnicemi 4. třídy, a jen výjimečně (při výjezdu z města) po komunikacích vyšší třídy. Trasa byla vybrána tak, aby ji zvládli i netrénovaní jedinci. Během trasy je možné ze závažných důvodů odstoupit ze závodu a vrátit se do města nejkratší cestou. V tomto případě prosíme zástupce týmu o nahlášení této situace do kanceláře závodu (informačního střediska).

Čtěte dále:   Autokrosaři se těší do Humpolce na mega závod

2.       Účastníci závodu musí dodržovat silniční předpisy, a dbát zvýšené opatrnosti zejména na silnicích, děti musí mít helmy. Pořadatel nezodpovídá za bezpečnost závodníků během závodu.


3.       Pro lepší organizaci a vaši spokojenost při závodu se předběžně přihlašte k závodu mailem (mekis@infohumpolec.cz)  telefonem (565 532 479) nebo osobně v informačním středisku do 29.května 2003.


4.       Start a cíl závodu je na Horním náměstí. Start je ve 14:00, registrace závodníků probíhá od 13:00 do 13:45 v informačním středisku.


5.       Přesný popis trasy se závodníci dozví při registraci.


6.       Registrační poplatek je 25 Kč/závodník.


7.       Jedná se o skupinový rodinný závod – závodí tedy tým nejméně dvou osob, z nichž alespoň jedna musí být starší 18i let. Každý se započítaných závodníků musí jet na vlastním kole. Může jet i početnější skupina (např. 2 rodiče + 3 děti). Závodu se můžou zúčastnit i malí „závodníci“  na cyklistické sedačce, musí je však vézt osoba starší 18 let.  Za tyto děti se neplatí.


8.       Místo rodiče může jet strýček, tetička, babička, dědeček… – kdokoliv z rodiny, který se postará během závodu o nejdůležitějšího závodníka týmu – děti. Musí být splněna podmínka, že v každém týmu bude alespoň jedna osoba starší 18 let + jedno dítě do 15 let.


9.       Zaregistrovanému rodinnému týmu bude přiděleno závodní číslo, mapka trasy a další informativní materiály týkající se závodu.


10.   Účastníci závodu jsou povinni dodržovat směr závodu a trasu závodu – na trase budou rozmístěny kontrolní stanice, kde závodníci dostanou potvrzení o projetí příslušnou trasou. Každou kontrolní stanicí musí projet všichni závodníci jednotlivých týmů společně. Jedná se o rodinný závod, tým tedy musí dorazit do kontrolní stanice pohromadě. Neprojede-li některý závodník jednotlivého týmu stanicí, tým nedostane kontrolní potvrzení a jeho tým bude diskvalifikován.


11.   Při dojezdu do cíle se zapíší jednotlivé časy závodníků, umístění rodinného týmu bude však hodnoceno podle závodníka s nejvyšším časem (čili podle „nejpomalejšího“ závodníka)


12.   Závod bude rozdělen do 4 kategorií:
A – rodinný tým s nejmladším závodícím členem ve věku do 7 let (do r.nar. 1995 vč.)
B – rodinný tým s nejmladším závodícím členem ve věku do 9 let (do r.nar. 1993 vč.)
C – rodinný tým s nejmladším závodícím členem ve věku do 11 let (do r.nar.1991 vč.)
D – rodinný tým s nejmladším závodícím členem ve věku do 14 let (do r.nar.1988 vč.)

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Referendum o EU

Čt Kvě 29 , 2003
INFORMACE ke konání referenda o přistoupení České republiky k Evropské unii od MěÚ Humpolec Čtěte dále:   V Humpolci plály emoce. Bouchly ve mně saze, omlouval se po svém výlevu kouč Zet

You May Like

Témata