Změní Patrik dres ? Pompey sign Patrik Berger !

Fotbalista Patrik Berger zřejmě přichystá svému kronikáři z Humpolce Radkovi Váchovi změnu . Vypadá to , že začne oblékat jiný dres….

                 

                          


Pokud vše dopadne podle posledních informací anglického tisku , bude od nové sezóny oblékat Patrik Berger dres Leeds United . Patrik Berger a jeho agent Pavel paska momentálně ještě údajně vybírají z nabídek dalších klubů , ale během příštího týdne by měla být jednání o přestupu definitivně potvrzena . Potom bude i Radek Vácha znát příští cíl své pravidelné návštěvy v Anglii .

Leeds United hraje svá utkání na stadionu Elland Road s kapacitou 40.000 diváků .


                     





    


link : www.leedsunited.com



Podle nejnovějších informací je kolem přestupu všechno jinak – Patrik Berger má nakročeno do Portsmouthu , ambiciozního nováčka Premier League .


 

        

Pokud chcete vědět víc , navštivne oficiální webové stránky týmu Portsmouthu . Nenechte se překvapit , že se naráz ocitnete ve světě populárního „Pompeye“ . Po registraci uvidíte všechno důležité , co se v klubu a kolem něj děje . Pokud je toto skutečně na dva roky nový tým Patrika Bergera , může si Radek Vácha naťukat do svých oblíbených adres tuhle :

www.pompeyfc.premiumtv.co.uk


Autor : Petr Žáček

Čtěte dále:   Pozvánka na triatlon v Plačkově

pierre

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Na rybářské slavnosti přijede Rudolf Hrušínský

Pá Čvn 6 , 2003
V sobotu se v areálu Českého rybářského svazu v Humpolci uskuteční oslava výročí 95. let založení organizace. Od devíti do šestnácti hodin si zde mohou návštěvníci prohlédnout výstavu, videozáznamy z rybářských akcí a dovědět se všechny informace o organizaci a jaké má do budoucna plány. V rámci oslav se uskuteční […]

You May Like

Témata