Nabídka volných obchodních ploch v “Zanzibaru“

Dnes se na nás obrátil se žádostí na uveřejnění nabídky pronájmu posledních volných ploch v komplexu „Zanzibaru“ v ulici 5.května pan Pospíšil. Jedná se o poslední dva volné obchody, detailní nabídka je v článku .

Obchod první je situován směrem do ulice k pivovaru a má plochu zhruba 30m2 . Přístup do obchodu je hlavním vchodem do komplexu .




Druhý obchod je umístěn v místech legendárního klubu Zanzi , a jeho velikost je přes 80 m2 (je možno si ho rozdělit s případným dalším zájemcem po vzájemné dohodě) . Přístup do obchodu bude po schodišti a bude dokončen v nejbližší době. Je situován u nově otevřené pizzerie Zanzi naproti Finančnímu úřadu .




Jestli Vás oslovila nabídka a chcete se dozvědět něco bližšího , kontaktujte prosím pana Pospíšila na číslo 604 567 169 .


Protože právě probíhá humpolákova kampaň na reklamu zdarma , máte i Vy obdobnou možnost . Stačí jen kontaktovat naši redakci na email : redakce@humpolak.cz

Čtěte dále:   Výpadek

pierre

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Nejzajímavější výkony festivalu redkordů

Po Čvn 16 , 2003
Přinášíme vám nejzajímavější výkony z festivalu rekordů, který se konal minulý víkend v Pelhřimově. Čtěte dále:   Humpolecká grilovačka již tento pátek v parku Stromovka

You May Like

Témata