Charlieho andílci – peklo na zemi?

Koncem srpna dávají v humpoleckém kinu Charlieho andílky II, já jsem se na to byl podívat včera 🙁

U andílků č. 1 jsem se celkem příjemně bavil a proto jsem se na dvojku dost těšil. Taky tři mladý holky zachraňující svět, co na tom může být špatného, že? Bohužel mé zklamání bylo značné. Nemá cenu hovořit o ději, ten je podružný a můžete si o něm přečíst v programu. V podstatě jde o to, že tři holky nakopou zadek všem lumpům v dosahu, stejně jako v jedničce.
Film je doslova přecpaný akčními scénami, lépe řečeno přeakčnělými scénami – což měl být pravděpodobně komický prvek, a různými odkazy na všechny možné filmy – terminátor 2, zpívání v dešti, flashdance… – což měl být pravděpodobně taky komický prvek, stejně jako chichotající se Cameron Diaz atd. Bohužel, i když jsem na to šel s tím, že jde jen o čirou zábavu bez příbehu, logiky atd. – tak jak tomu bylo v případě jedničky, a tak jak to prezentují vesměs kladné recenze na netu –  jsem byl hluboce zklamán.
Abych tomu filmu nekřivdil, viděl jsem už i horší snímky (např. Jossie and the Pussycats) a v některých momentech se i blýsklo na lepší časy, alespoň co se humoru týče. Bohužel většina filmu byla plytká, neslaná, nemastná, a vtípky dost nudné. No co, mohlo mne to napadnout, když to režíroval člověk, který se ani nijak nejmenuje (v titulcích bylo „McG“)
Takže co závěrem? Nechci kinu ubírat návštěníky, ale tenhle film si nechte v ujít, když už ho musíte, dejte si ho na videu, alespoň budete moct přetáčet, chroupat chipsy, eventuelně klábosit se známejma :-).
Ale možná se mýlím, něco na té Mary je považuju taky za nudu roku, ale lidi okolo mne se „smáli až se za břicho chytali“.

Čtěte dále:   Městské kulturní a informační středisko v Humpolci vyhlašuje výběrové řízení na pozici „pracovník/pracovnice kina“

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

V Třebíči oslaví zapsání do UNESCO

St Srp 20 , 2003
Tip na výlet. Po dobu oslav budou památky volně přístupné veřejnosti. Slavit se bude v historických kostýmech. Po dobu oslav budou památky volně přístupné veřejnosti. Slavit se bude v historických kostýmech. Čtěte dále:   Program kina Humpolec

You May Like

Témata