Bernard získal od Ministerstva zemědělství národní značku kvality KlasA.

Humpolec, České Budějovice, 28.8.2003 – Značku kvality KlasA obdržel Sváteční ležák Bernard s přísadou jemných kulturních kvasnic v nové lahvi s patentním uzávěrem, když splnil velmi přísná kritéria hodnocení Ministerstva zemědělství.


všech 34 oceněných výrobků



  
Ministerstvo zemědělství  udělilo národní značku kvality pro české potraviny a zemědělské produkty KlasA Rodinnému pivovaru Bernard při slavnostním zahájení 30. ročníku národního agrosalonu  Země živitelka, který se koná ve dnech 28.8. – 3.9.2003 v Českých Budějovicích. Ocenění získalo celkem 34 českých firem.
   „Národní značku kvality uděluje ministr zemědělství na dobu tří let a výrobek musí být vyroben z českých zemědělských produktů“ doplňuje Ing. Josef Vávra, spolumajitel pivovaru Bernard.

Čtěte dále:   Změny na radnici

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Jak chutná mexický burčák?

So Srp 30 , 2003
Čas burčáku letos nastal kvůli vedrům dříve než obvykle. Jeho milovníci tvrdí, že když tohoto nápoje vypijou tolik, kolik mají krve, bude to mít blahodárný účinek na jejich zdraví. Kdyby to byla pravda, byli by někteří Mexičané zdraví jako řípy – místního ‚burčáku‘ totiž zkonzumují až pět litrů denně. Jak […]

You May Like

Témata