VOČI 9

4

V sobotu 8.11.2003 se v Humpolci chystá další brutální, noční filmová jízda. Plakáty již visí a také – ušetřete nákupem vstupenky v předprodeji!

Jak se již za dobu existence této ojedinělé kulturní akce, visí v dostatečném předstihu po městě originální plakáty zvoucí návštěvníky. Ve stejném xichtu budou také vstupenky. Od letošního roku se domluvili pořadatelé s vedoucím místního kina pouze na podzimních Vočích. Na jaře budou promítány filmy FAMU. To kvůli většímu rajcu kinofilů.
Každý ročník Vočí měl své originální plakáty, letáky a vstupenky. Realizace vzniká z návrhů pořadatelů za podpory sponzorů Vočí. Letos si Karláč udělal k večeři smažená „volská oka“ a protože doma už neměl žádný čistý talíř, prostřel si je na dnešní noviny, kde zrovna psali o humpolecké kulturní akci. Jak to tak viděl, řekl si, že na tomhle plakátu chybí už jen loga sponzorů a tak je tam domaloval. Ukázal tu celou patlaninu doma na stole Kapíkovi a ten byl bez sebe vzteky, že neudělal něco podobného sám elegantně v počítači. Druhý den levně zkoupili v humpoleckých trafikách všechny včerejší noviny s článkem o Vočích a celý den vyráběli volská oka, aby bylo plakátů co možná nejvíce.
Díky sponzorům za nákup šesti plat slepičích vajec a nějakého omastku. Díky pohotovostní službě a hasičskému sboru v Humpolci za její existenci, Kapíka jsme přesvědčili, že už opravdu nikdy nic smažit nebude.

Čtěte dále:   Program kina Humpolec

olaf

4 thoughts on “VOČI 9

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Diplom za multimediální CD Humpolec

Pá Říj 31 , 2003
Na festivalu Tour Region Film obdrželo „CD ROM Humpolec“ diplom společně s „CD ROM Olomouc“. Čtěte dále:   Městské kulturní a informační středisko v Humpolci vyhlašuje výběrové řízení na pozici „pracovník/pracovnice kina“

You May Like

Témata