Blíží se nám zima …

1

a tak se nám i server Humpolák na zimu „převlékl“ do zimníku, aby mu pod sněhem nebyla taková zima. Doufáme že se vám náš nový zimní hábit bude alespoň maličko líbit . Je za ním spousta práce, tak prosím buďte při svých popřípadných kritikách alespoň trochu shovívaví. 🙂

Pro normální uživatele by to neměl být problém. Běžný Franta Uživatel pokud příjde na stránky Humpoláka by měl odedneška okamžitě stránky vidět v „novém zimním kabátu“.

Malinko komplikovanější to je pro zaregistrované uživatele. Ti si musejí (pokud tedy vůbec chtějí) „zimní kabát převléci“ v nastavení svého profilu. Provedou to tak, že v levém menu kliknou na odkaz Váš účet. Na následující straně kliknou na ikonu s odkazem Vybrat vzhled. Objeví se nabídka pro vybrání vzhledu stránek. Otevřete nabídku a vyberte vzhled Winter. Poté klikněte na tlačítko Uložit změny. Vzhled stránek by se měl okamžitě změnit a Humpolák by měl dostat zimní kabátek.

Doufám že se vám náš nový zimní vzhled líbí. Pochvalnou kritiku přijimám na svém e-mailu, popřípadně v komentářích k tomuto článku. 🙂

Axl
Humpolákovo IT oddlení

Čtěte dále:   Humpolák šiřitel dezinformací?

Axl

One thought on “Blíží se nám zima …

  1. tak jsem postupoval podle návodu a Humpolák je oden do zimniho skinu. Fakt je, ze se to cte lepe nez oranzovy Humpolak.
    Takze pochvala a uz ted se tesim na Humpolakuv jarni kabatek …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

VÝSTAVA: Tři mušketýři a jeden Adolf Born

Pá Lis 14 , 2003
Kdo by je neznal – ti tři, co vlastně byli čtyři, zanesli semínko romantiky už do slušné řádky generací. Který z kluků, ale i holek by v určitém věku nechtěl stát po jejich boku při zakázaném souboji proti kardinálovým vojákům. (virtuální internetová galerie) Čtěte dále:   Humpolák šiřitel dezinformací?

You May Like

Témata