Shrek “dvojka“

Fionna, donkey, Shrek – they are all back. In summer 2004, they’re all back for more….

Coming Soon. Not So Far Far Away.

Once upon another time…

Také jste byli tolik nadšení, když jste viděli Shreka? Já ano a tenhle film jsem miloval a miluju. Mám ho doma na DVD a pokaždé když si chci zvednout náladu si ho pouštím znova a znova. A pokaždé mi náladu zvedne. No a teď je tu dobrá zpráva. Ve výrobě je pokračování a jeho distribuce do kin se dočkáme již velice brzy.

Film začíná přesně tam, kde jednička skončila… Shrek a Fionna se vrací ze svých líbánek, aby našli dopis od Fionniných rodičů, který zve novomanžele na večeři. Jediným problémem je, že rodiče nemají žádnou představu o tom, že jejich dcera je nyní zlobrem. A navíc milé rodiče mají pro Shreka a Fionnu připraveno své vlastní překvapení.

Opět se tedy setkáme se Shrekem (Mike Myers) a princeznou Fionnou (Cameron Diaz). Nově se seznámíme s jejími rodiči (Julie Andrews a John Cleese). Vrací se mluvící donkey – osel (Eddie Murphy), stejně jako Lord Farquaad (John Lithgow). Navíc nás čeká mnoho dalších nových postaviček, jako třeba koucour v botách.

Nyní probíhá a pomalu se dokončuje film. Jeho délka by měla být 105 minut a slavnostní premiéry by jsme se (alespoň v USA) měli dočkat 18. června příštího roku. Takže už se těším – a to že moc.

Prozatím, než se dočkáme filmečku, se můžeme alespoň zabavit na oficiálních stránkách filmu na adrese http://www.shrek2.com/ anebo si alespoň prohlédnout upoutávku – teaser k filmu. Tu jsme pro vás připravili na stránkách Humpoláka a můžete si ji ztáhnout přímo zde.

Čtěte dále:   Promítání filmu "Život začíná po stovce"

Další informace o filmu můžete najít například na následujících stránkách:

cinema.com – galerie
Dreamworks SKG fansite
FilmHobbit.com – Shrek 2 preview a fotografie


Shrek 2 - plakát

No a mezi zasvěcenci se již mluví dokonce o trojce. V ní by měl Shrek prý zamířit na dvůr krále Arthura a mezi rytíře kulatého stolu. Zajímavé neníliž pravda? 🙂

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Železniční nádraží v Humpolci se možná dočká rekonstrukce

Pá Lis 21 , 2003
Pokud nedojde k nějakému omezení železniční dopravy mezi Humpolcem a Havlíčkovým Brodem, město Humpolec plánuje, že přispěje na rekonstrukci místního železničního nádraží. Toho by se nádražní budova mohla dočkat v příštím roce. „O této záležitosti už jednáme zhruba čtyři roky, ale zastupitelé tento návrh vždy zamítli,“ uvedl humpolecký místostarosta Tomáš […]

You May Like

Témata