Jednodenní lyžařský zájezd

Městské kulturní a informační středisko v Humpolci vás zve na lyžovačku do Říček v Orlických horách.


Odjíždí se v neděli 18. ledna v 5:30 z Horního náměstí v Humpolci. Jedná se o jednodenní lyžařský zájezd do Říček v Orlických horách, kde je možní jak sjezdování, tak i běžkování.


Cena autobusu = 140 Kč/osoba. Návrat cca v19 – 20 hodin. Závazné přihlášky + telefonní kontakt mailujte na mekis@infohumpolec.cz, telefonujte a faxujte na 565 532 479 nebo osobně zamluvte v informačním středisku. Platí se až v autobuse, v případě špatného počasí a případného zrušení zájezdu budou všichni zájemci informováni nejpozději v pátek 16.1.2004.


V letošním roce byla netradičně vybrána neděle, a to ze dvou důvodů:
 
1) proto, že v sobotu bývají velké fronty na vleku. Osobně jsme toto vyzkoušeli v neděli 4.1. – fronta na vlek byla maximálně 10 min! 

2) proto, že v sobotu jsou plesy a nestíháme se vrátit včas, aby se případní tanečníci stihli dát do gala. Navíc v autobuse se po plese krásně vyspíte…:-))

Čtěte dále:   Červnová kvalifikace Zlaté podkovy proběhne. Do Humpolce chce 40 vozatajů

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Češi loni upevnili své pivní prvenství

St Led 14 , 2004
Čechům horké léto svědčí. To loňské jim pomohlo ve světě upevnit svou první pozici ve spotřebě piva na osobu. „Dovolím si podle předběžných výsledků tvrdit, že letošní spotřeba překročila 162 litrů na hlavu,“ říká Jan Veselý, předseda Českého svazu pivovarů a sladoven. Více než loňských 324 půllitrů vypili Češi jen […]

You May Like

Témata