Vendeta se nekonala, vyhrál hokej

Humpolečtí hokejisté v minulém týdnu vytěžili ze dvou utkání jediný bod, což v konečném důsledku znamená propad na poslední příčku tabulky přeboru Vysočiny.

M. Budějovice – Humpolec 5:3

Před vánočními svátky se na humpoleckém zimním stadionu hrála selanka s množstvím zákeřných faulů a tuhle podívanou jihlavský sudí Plass předčasně ukončil. Před dalším vzájemným duelem tedy nebylo vyloučeno, že si soupeři budou vyřizovat staré účty. „K tomu absolutně nedošlo. Utkání velmi dobře zvládla trojice mladých rozhodčích, navíc nenastoupil Válek, který v minulém zápase patřil k těm nejnervóznějším. Hrálo se v duchu fair play, vylučovalo se hlavně za podražení, jednou tam byla vysoká hůl,“zmínil se trenér Humpolce Jaroslav Bláha. Ten samozřejmě z konečného výsledku radost neměl. „Musím říci, že jsme tentokrát rozhodně ztratili body. Sehráli jsme smolné utkání, prakticky celých šedesát minut jsme byli lepší. Za prohru si ale můžeme sami, zvláště ve druhé a třetí třetině jsme předváděli, co všechno se dá neproměnit. Proti výbornému brankáři soupeře najížděli naši útočníci snad osmkrát zcela sami. A to ani nemluvím o dalších šancích.“ Jiskře se zcela rozpadl první útok, z něhož zbyl jen centr Lukáš Kavka. Na křídle slátané formace se však zadařilo Čechovi a zásluhou jeho hattricku mohli hosté ještě ve třetí třetině pomýšlet na body. „Za stavu 4: 3 jsme to hodně otevřeli a rychle inkasovali. I když jsme i pak měli šance, se zápasem už jsme nic neudělali,“smutnil kouč. Fakta góly: 4. Vandas, 20. Boudný, 24. Štrubl, 31. Langmann, 52. Přibyl 13., 41., 51. Čech. Rozhodčí: Kopeček Brázda, Velín. Třetiny: 2: 1, 2: 0, 1: 2. Vyloučení 5: 5. Přesilovky: 0: 1. Humpolec: Sochor Klubal, Dvořák, Pipek, Čermák Čech, L. Kavka, Hanousek Zour, Ždimera, Sedláček Bláha, Šerák, Lupták.

Čtěte dále:   Den otevřených dveří na rybárně

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Oznámení městského úřadu

Čt Led 29 , 2004
Město Humpolec na základě zákona č. 128/2000 Sb. zveřejňuje před projednáním v Zastupitelstvu města Humpolec záměr prodeje a směny následujících nemovitostí. Čtěte dále:   Z Kaliště do Perknova

You May Like

Témata