Pořadí Bernard cupu pozbývá překvapení

Další ročník fotbalového Bernard Cupu patří minulosti. Včera se v 17.30 se v útrobách fotbalové restaurace přímo na stadiónu uskutečnilo slavnostní vyhlášení výsledků s tím, že trofej pro vítěze čekala na domácí áčko, které si poradilo i v přímém souboji s celkově druhým Čejovem. Třetí skončila Stará Říše.

Stará Říše – Lukavec 2:1

Na kluzkém terénu se v úvodu dařilo více favoritovi, který ve dvacáté minutě vedl již od dvě branky. Navíc byl ve 20. minutě zbytečně vyloučen za hrubý faul J. Kocour. Lukavci se ovšem podařilo dokonce i v oslabení snížit a ve druhé půli si vytvořil výraznou převahu s neuvěřitelným množstvím šancí. Veškerá snaha Startu však končila na nepřesné a místy zbrklé koncovce. Fakta – góly: 9. Pazderník, 20. Vaňkát – 30. Kozojed. Rozhodčí: Nádvorník. ŽK: 2: 2. ČK: 0: 1 (20. Kocour). Diváci: 20. Poločas: 2: 1. Lukavec: Veselka – R. Šoula, Kocour, Kalina, Votápek, T. Šoula, P. Mišoň, Kozojed, Vokoun, M. Mišoň, M. Kocour, J. Kocour. Střídali: Kott a Pešek.

Humpolec dorost – Jiřice 0:1

V přímém souboji o poslední místo v turnaji si obě mužstva vytvořila několik šancí, s koncovkou však byla na štíru. V jinak vyrovnaném zápase se dvacet minut před koncem přece jenom prosadil agilní P. Příhoda a rozhodl. Fakta – gól: 71. P. Příhoda. Rozhodčí: Pánek. Diváci: 10. Poločas: 0: 0. Humpolec dorost: Beránek – Č. Vyhnálek, Vondra, Křišta, Čekan, Jůzl, Alenka, R. Štěpán, Machyán, Paťha, Časar. Střídali: Z. Štěpán, Klap, Martinec a Frantál. Jiřice: Zabloudil – Langr, Jiřík, J. Svoboda, Sovka, Čermák, Veroněk, Sadský, Hložek, P. Příhoda, Beránek. Střídali: Babinec, Horký a Pavlík.

Veselý Žďár – Větrný Jeníkov 1:1

Humpolec – Čejov 2:1

Vyvrcholení turnaje mohlo rozhodnout už úvodních patnáct minut, během kterých si domácí vypracovali řadu vyložených šancí. Po střele Brdečky však zaskočila za překonaného gólmana obrana, samostatný nájezd Holoubka zlikvidoval Koubek. Ten vyrazil i Davidovu gólovou střelu. Gól padl až po akci Čiháka s Davidem, kterou zakončil Brdečka. Čejovští si nevypracovali v první půli jedinou šanci. V té druhé však srovnali hru a po centru T. Moravce vyrovnal Talich. Přesto se domácí vítězství dočkali, když chybu brankáře Koubka potrestal Holoubek. Fakta – góly: 26. Brdečka, 60. Holoubek – 51. Talich. Rozhodčí: Nádvorník. ŽK: 1: 3. Diváci: 100. Poločas: 1: 0. Humpolec: Brzoň – Vincenc, Svoboda, Filipský, Kotek, Kopic, Čihák, Pýcha, Holoubek, Hájek, Brdečka. Střídali: Kostřica a F. Časar. Čejov: Koubek – Svoboda, Němec, Talich, I. Moravec, T. Moravec, R. Moravec, M. Vodrážka, V. Vodrážka, Jaroš, Prchal. Střídali: B. Kubát, Urban a J. Kubát.

Čtěte dále:   S kolem kolem Humpolce

Konečná tabulka:

1. Humpolec 6 1 0 17:5 19
2. Čejov 4 2 1 18:7 14
3. S. Říše 4 1 2 24:11 13
4. V. Jeníkov 3 2 2 14:8 11
5. Lukavec 2 3 2 10:9 9
6. V. Žďár 2 2 3 14:17 8
7. Jiřice 1 1 5 4:22 4
8. Humpolec dor. 0 0 7 6:30 0

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Vyroste zcela nová sauna

St Úno 25 , 2004
Zastupitelstvo města na svém posledním zasedání schválilo prodej objektu sauny v Okružní ulici, která je součástí sportovního areálu, Lukáši Loskotovi. Ozvali se ještě dva další zájemci, ale ti nepředložili potřebnou dokumentaci. Pozemek je ve vlastnictví oddílu TJ Jiskra, který taktéž vydal k prodeji kladné stanovisko. „Objekt sauny zbouráme a na […]

You May Like

Témata