Příprava Jiskry byla z bronzu

V hale Jiskry se uskutečnil přípravný turnaj starších žáků v národní házené. Domácí A tým vybojoval třetí příčku, v silné konkurenci nezklamalo ani béčko, jemuž patří šestá příčka. Oktet týmů absolvoval v bojích o turnajové vavříny doslova celodenní maraton. Nejprve se hrálo ve skupinách po čtyřech, následovalo play off nebo u méně úspěšných celků boje o páté místo. Naprosto suverénně si pro prvenství došly Podlázky, práci měly až ve finále s Moravskou Slávií Brno.

Jiskra si zajistila bronz poměrně hladkým vítězstvím v duelu nad ze semifinálového duelu zklamanou a unavenou Jihlavou. Nejen v tomto utkání domácím pomohla střelecká forma Ehrlicha, který v turnaji nastřílel 26 gólů.


Z výsledků:

Semifinále: MS Brno A Jihlava 12: 11, Podlázky Humpolec A 10: 5, o třetí místo: Jihlava Humpolec A 6: 12, finále: MS Brno A Podlázky 6: 7.

Pořadí:

1. Podlázky
2. MS Brno A
3. Humpolec A
4. Jihlava
5. Draken Brno
6. Humpolec B
7. MS Brno B
8. Spoje Praha

Čtěte dále:   Hokejové zlato opět míří do Kanady!

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Autobazary vzývají sluníčko

Ne Bře 7 , 2004
Přichází jaro a s ním si leckdo spojuje i více či méně příjemné starosti s pořízením nového automobilu. Ti, kteří mají hlouběji do kapsy, zpravidla vyhledávají služby autobazarů. O koupi se lidé začínají houfněji zajímat vždy s příchodem příjemnějšího počasí. Čtěte dále:   AFC Humpolec - SFK Vrchovina 2:3

You May Like

Témata