Adrianin deníček

1

Ahoj,
jmenuji se Adriana a letos na jare jsem to měla poprvé….
Tak tohle jsem našel na netu (resp. odkaz jsem měl v poště s poznámkou „NEJVIC NEJLEPSI EROTICKA POVIDKA :-))“)

(pozn. beewiz, hrubky červeně, čárky jsem po padesáté chybě přestal počítat, háčky a čárky jsem odmítl doplňovat, ponechána původní úprava autorky)


Ahoj,
jmenuji se Adriana (Prase, těší mě) a letos na jare jsem to měla poprvé. Bylo to hrozně romantický, pořád na to myslím a jestli chceš vědět jak se to stalo čti dál… (nedoporučuji)


Druhého června jsme s kámoškou vyrazily do Beskyd. Přijely jsme do Rožnova a našli si bydlení v jendom autokempu. Trochu jsme se rozkoukali a dali si něco k snědku. Pak jsme šli na koupák, kde jsme se ošplouchli (hmmmm, zajímavý slovní obrat) a opalovali zadečky. Asi po hodině si vedle nas rozhodili deku dva namakaní ramenáči (doufám, že ste je poslaly do hajzlu, zmrdy zasraný...). Pořád se s tou dekou přibližovaly (kdo, co…asi překlep) až byli asi jen metr od kámošky. Čau holky, nemáte cigáro? Máme, ale nedáme, řekla za mě kámoška, aby pošimrala jeho dobyvačné hormony. A pak jeden z nich řekl: Když ji roztáhneš, já ho vytáhnu a pak nam bude dobře. (Asi to myslel tak, že má kamoška „roztáhnout“ krabku Marlborek, on si vezme, pak vytáhne svůj zapalovač a že nam to kouření bude dělat dobře (kouření dělá dobře vždycky).) Obe jsme se zasmáli (bez koho čeho, asi zase překlep) tomu jak taková vec jde obkecat (hmmm, to neznám). Po prijemne hodince vzajemnych otukavacek nas pozvali (trefa!) k sobe. Řekli nám, že jsou Tu taky na prázninách a že bydlí na jedné horské chatě. Váhali (nechme těch pravopisných korekcí, to bychom tu byli do rána) jsme, ale nakonec jsme řekli že jo, protože s oběma byla velká sranda, a navíc vypadali, že se jim dá věřit.

pokračování zde

Čtěte dále:   Vánoční výstava patchworkového klubu HaBa z Havlíčkova Brodu

kapik

One thought on “Adrianin deníček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

filmy a videa

Út Dub 27 , 2004
na netu je nepřeberné množství různých videonahrávek, ať už trailerů k filmům, animací, soukromé tvorby či záznamů událostí Čtěte dále:   Byl jsem svědkem zajímavé scény v supermarketu

You May Like

Témata