Nechcete mít ve schránce spoustu papírů?

Prodej samolepky Prosíme nevhazujte reklamní materiály v Infocentru.

Informační středisko v Humpolci nabízí samolepku s nápisem „Prosíme nevhazujte reklamní materiály“. Pokud Vás obtěžují nevyžádané reklamních materiály vhazované do Vaší domovní schránky, pak je pro Vás tato samolepka řešením. Dle zákona č.138/2002, kterým se mění zákon O regulaci reklamy č.40/1995 Sb. se totiž zakazuje šíření nevyžádané reklamy, v případě, že tato reklama adresáta obtěžuje. Právě nalepením zmiňované samolepky na Vaší schránku můžete dát distributorům reklamních letáků vědět, že si vhazování reklam do Vaší domovní schránky nepřejete.
Samolepku si můžete nyní zakoupit v informačním středisku Humpolec, Havlíčkovo náměstí za 10 Kč. Jejím zakoupením přispějete nejen ke snížení množství zbytečně vyrobeného a potištěného papíru, ale i na pěstování a výsadbu původních a dnes často již vzácných druhů dřevin v České republice. Výsadbu nových stromků do krajiny bude zajišťovat nezisková organizace Společnost přátel přírody v rámci programu „Stromy pro naše děti“.

Ukázka samolepky

Čtěte dále:   Trestní oznámení odložena jako neodůvodněná

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Indiáni v Humpolci

St Srp 11 , 2004
Tuto sobotu se Zahrada na Dolním náměstí promění v indiánskou vesnici s originálními týpí,vybavenými ve stylu 70. let 19. století, prohlídka a odborný výklad členů skupiny v dobových indiánských kostýmech. Čtěte dále:   Oslavte vznik Československa Sokolským během republiky, třeba v Uhelné Příbrami

You May Like

Témata