Jak se Humpolákovi dařilo v červenci

Pojďme se spolu krátce podívat na statistiky návštěvnosti serveru humpolak.cz v měcíci červenci.

Měsíc červenec byl pro Humpoláka docela úspěšný. Navštívilo ho v něm 897 unikátních návštěvníků, což je doposud nejvíce v roce 2004. Tito návštěvníci nás navštívily celkem 1578 krát (1.75 návštěv na návštěvníka) a shlédli zde 12751 stránek a stáhli 792 MB dat. Což už sice nejsou rekordní počty, ale přesto patří k těm lepším v letošním roce.


 


Nejnavštěvovanějším dnem bylo v červenci úterý, těsně následované pátkem. Dnem kdy k nám již tradičně přišlo nejméně lidí byla neděle. To se týká i počtu shlédnutých stránek. Nejlepším dnem byl pak v měsíci 29. červenec se 74 návštěvami a 590 shlédnutými stránkami. Nejfrekventovanější byl Humpolák každý den kolem druhé a třetí hodiny odpoledne, kdy byla návštěvnost dvojnásobná oproti ostatním hodinám. Tradičně a logicky nejméně má Humpolák návštěv mezi jednou a pátou hodinou ranní, kdy je na Humpolákovi téměř klid. I když i v tyto hodiny se pár návštěvníků našlo.


 


A kdo na Humpolákovi surfuje nejčastěji? Samozřejmě že obyvatelé České republiky (6829 stránek). Daleko za nimi jsou na druhém místě návštěvníci s doménou EU (3529 stránek) a třetí z USA (1890 stránek). Pořadí na dalších místech je: 4. Rusko (64), 5. Německo (63), 6. Slovensko (59), 7. Austrálie (48), 8. Israel (47), 9. Španělsko (30) a pak následuje zbytek.


 


Průměrná doba návštěvy serveru Humpolák v červenci byla 341 sekund. Nejvíce lidí 50.2% pobylo na Humpolákovi méně než 30 sekund. Ale 10% se zde zdrželo 2-5 minut, 10.4% 5-15 minut a dokonce 2.3% návštěvníků na Humpolákovi strávili více než hodinu.


 


Co se týče počítačového vybavení našich návštěvníku v červenci, tak drtivá většina používá počítač s operačním systémem Windows (97.8%). Linux má pouze půl procenta našich červencových čtenářů a 0.4% používá počítač Apple. Mezi prohlížeči opět vede Microsoft se svým Internet Explorerem (91.5%). Netscape nám oproti minulým měsícům poněkud klesl na 4.4%. Operu použilo 1% čtenářů. Zbytek prohlížečů se nad hladinu 1% nedostal.

Čtěte dále:   Humpolák šiřitel dezinformací?

 


A odkud k nám návštěvníci přišli? 82.3% k nám přišlo přes oblíbené záložky, nebo přímým zadáním naší internetové adresy do prohlížeče. 8.7% návštěvníků k nám přišlo z internetových vyhledávačů. Nejvíce nám jich přinesl Seznam (232). Následně Google (147), Atlas (61), Centrum (43), MSN (9), Tiscali (5), Yahoo (5) a další (Jyxo, Netscape, Quick). 8.9% návštěvníků k nám přinesly odkazy na naš server na jiných weobých stránkách. Tradičně nejvíce nám jich přinesl jako každý měsíc server www.humpolec.cz. Dále pak pf.chocholous.cz, www.zoohoo.cz, www.castrum.wz.cz a starý Humpolák na serveru www.cml.cz/humpolak.


 


Na závěr uvádím seznam nejvíce hledaných slovních spojení v červenci na internetových vyhledávačích, přes které byly surfaři odkázáni na náš server a nějaký článek:


 


1. 4tet                                                  17x                  (co to proboha je?!?!)


2. Maria Šarapovová                            12x                  ( no jasně! :))


3. Humpolec                                         9x


4. Johny Depp                                      8x       


5. Zdeňka Trnková Humpolec  6x


6. Zexel Valeo                                      5x


7. cz_internet                                        5x


8. imitátoři                                            4x


9. humpolák                                         4x


 


Zdroj: Statistický server webhostingové společnosti PIPNI pro server Humpolak.cz


 

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Indiáni v Humpolci

St Srp 11 , 2004
Tuto sobotu se Zahrada na Dolním náměstí promění v indiánskou vesnici s originálními týpí,vybavenými ve stylu 70. let 19. století, prohlídka a odborný výklad členů skupiny v dobových indiánských kostýmech. Čtěte dále:   Humpolák šiřitel dezinformací?

You May Like

Témata