Budíkov – Nový Rychnov 2:0 (0:0)

5

Kapitán Miro Novák přivedl svůj tým podruhé za sebou k vítězství, tentokrát po velkém boji v zápase plném emocí a tvrdých faulů. (fotografie ze zápasu v článku)

První poločas sehrály oba týmy velmi vyrovnaně .Za zmínku stojí pouze dvě šance domácích, a to Langrem nastřelené břevno a průnik Tomáše Bláhy. Po přestávce se začalo více jiskřit a hosty zbytečně oslabil Šnicer, čehož domácí dokázali využít k vystupňování tlaku a rozhodnutí. To přišlo pět minut po příchodu Havla na hřiště . Miláček domácích fandů , přezdívaný „šťoura“ se okamžitě svým srdcařským projevem zapojil do hry a po faulu na něj přišla zaslouženě penalta . Tu proměnil Martin Zet a po další sérii faulů hostujících hráčů Kamil Marousek nechytatelně z přímého kopu rozhodl zápas . Hosté však nekapitulovali a ve vyhrocené atmosféře plné emocí a urážek rozhodčích několikrát obrozili branku domácího Michala Bláhy , ten si však připsal první letošní čisté konto .


 


Góly: 70. Martin Zet (PK), 79. Kamil Marousek.


Rozhodčí: Kalina. ŽK: 3: 4. ČK: 0: 1 (53. Šnicer).


Diváci: 100.


Sestavy :


Budíkov: M. Bláha – Vostřejž, T. Bláha (88. Bleha), Zet, Pokorný, Novák, Langr (65. L. Soukup), Zástěra, Prokop, Marousek, Kavka (65. Havel).


N. Rychnov: Holan – Jonák, Vondráček, Fíla, Martínek, Koubek, Růžek (76. Nepraš), Loskot, Šnicer, Wiener (56. Mugrauer), Homolka. 


 


Pro humpoláka exkluzivně Martin Soukup


 



 



 



 



 



 



 


Čtěte dále:   Humpolec i Brod si mohou zajistit jistotu záchrany, Bystřice se pokusí o zázrak

Axl

5 thoughts on “Budíkov – Nový Rychnov 2:0 (0:0)

  1. Jako fanda humpoleckého fotbalu mohu jen poblahopřát Mirovi a spol. k momentální formě a výsledkům . Po včerejší výhře venku jsou již druzí , a to je snad dostatečný argument pro pesimisty , kteří tvrdili že letos půjdou opět dolů a zastavíse až v lize (tedy Felix lize) . Sportu zdar , a fotbalu zvláště :-))

  2. Díky za povzbuzení. Budeme se snažit aby jsme své fanoušky nezklamali. Také se nám vrátil z rodného chorvatska střelec Miki Rapajiča hned se uvedl gólem. Fanděte Budíkovu!!! Miro…….

    1. Jeden by si mohl myslet , že to zní jako pozvánka na nedělní zápas proti Habrům (od 15.30 hodin , vstupné á 15,- ženy free) , ale to by Miro jistě neudělal :-)) . Ten Miki Rapaič by se měl zlepšit , průměr 1,5 gólu na zápas není nic moc :-)) .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Čihák - ''Dubrovník'' 2:1

St Zář 15 , 2004
Fotbalový krajský přebor. Reportáž a fotogalerie ze zápasu. Čtěte dále:   Tučňák race 2023 - pro děti i dospělé

You May Like

Témata