Informace z městského úřadu

Prodej pomníku Antonína Zápotockého, pietní akt u památníku Alexandra Dubčeka a stavební parcely v lokalitě „Cípek“.


Město Humpolec nabízí k odprodeji pomník Antonína Zápotockého, jehož autorem je akademický sochař Jan Hána. Vlastní socha je odlita z bronzu v nadživotní velikosti 310 cm, součástí pomníku je i žulový podstavec.


 


Bližší údaje na adrese marie.rojkova@mesto-humpolec.cz.


 


 













STAVEBNÍ PARCELY  V  LOKALITĚ „ CÍPEK „


Město Humpolec v průběhu měsíce prosinec 2004 zpřesní podmínky prodeje stavebních parcel v lokalitě Cípek. Zájemci o koupi stavebních parcel budou moci podat svoji žádost o koupi stavební parcely na Odboru místního hospodářství. Bližší informace budou dále zveřejněny na úřední desce města a na www.mesto-humpolec. cz.


Předpokládaný termín prodeje stavebních parcel – březen 2005.







Plán odpadového hospodářství


 


Dle zákona č. 185/2001 Sb. v platném znění se na Město Humpolec vztahuje povinnost zpracovat Plán odpadového hospodářství města v termínu do jednoho roku od schválení Plánu odpadového hospodářství kraje Vysočina. Uchazeči o zpracování si mohou vyzvednout podklady na MěÚ Humpolec, odbor OMH do 16.11.2004.







Pietní akt u památníku Alexandra Dubčeka.

8. listopadu 2004 od 1500 hod proběhla pietní vzpomínka na evropského politika Alexandra Dubčeka, který dne 1.9.1992 na 88,9 km nedaleko od Humpolce měl tragickou nehodu, na jejíž následky dne 7.11.1992 zemřel. Pietní vzpomínky se zúčastnil velvyslanec SR pan Ladislav Ballek, poslanec PČR prof. Zdeněk Jičínský, předseda Obce Slováků v České republice – dr. Peter Lipták a ing. Peter Dubček – syn. Za Město Humpolec se pietní vzpomínky zúčastnili Mgr. Jiří Kučera – starosta, Mgr. Roman Brzoň – místostarosta a pan Antonín Daněk – člen městské rady. Krátkou pietní vzpomínkou postupně uctili památku Alexandra Dubčeka pan Ladislav Ballek, pan prof. Zdeněk Jičínský a ing. Peter Dubček ( viz. foto ). Na závěr pietní vzpomínky postupně pan Ladislav Ballek, prof. Zdeněk Jičínský, dr.Peter Lipták. Ing. Peter Dubček a mgr. Jiří Kučera položením květin uctili památku Alexandra Dubčeka.

mgr. Roman Brzoň
místostarosta


 

Čtěte dále:   Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Můj svět, moje banka

So Lis 13 , 2004
Není tomu tak dávno co se u humpoleckého pivovaru objevil natáčecí štáb a kamery. „Nevíte co se děje? Nevíte co to tam točej?“, ptali se všichni. Nikdo nic nevěděl, a kdo věděl nechtěl říct. Dneska už to víme. Čtěte dále:   Finanční úřad - výjezdy

You May Like

Témata