Ženy jsou nevěrnější než muži

Tak pánové, nastal nejvyšší čas, aby jste se probrali a začali se více starat o své partnerky! Pokud nechcete rozšířit řady „paroháčů“, měli by jste si vzpomenout na nějaké ty lichotky, lechtivé něžnosti a vášeň. Dle statistik bylo totiž zjištěno, že ženy v dnešní době provozují nevěru mnohem více než muži. Podle odborníků vhání ženy do cizích postelí především partnerův nezájem a nudný sex.

Nevěra je sice odjakživa spojována hlavně s muži, ale časy se mění. Idylka, kdy si ženy vystačily s rolí “domácí puťky”, je definitvně minulostí. Ženy si samy vydělávají a ruku v ruce s tím se zvyšuje i počet těch, které bez problému zahýbají. Dokonce bylo odhaleno, že “bokovky” má 44% vdaných dam. V záletech tak vedou, neboť rozptýlení s milenkou podle průzkumu vyhledává jen 32% mužů. Do podobných statistik jsou však zaneseny jen ženy, které se k nevěře přiznají. To znamená, že nevěrnic může být daleko víc.
K nevěře má ale shovívavý vztah více žen (v Čechách až 70%), dokonce téměř jedna třetina z nich ji považuje za naprosto normální. Co tedy žene vdané paničky do cizích postelí?


Ženy touží po nových sexuálních zkušenostech víc než muži. A muži jim přestávají stačit. Stoupá počet žen, které jsou se svým sexuálním životem výrazně nespokojené. Navíc v Čechách přibývá mužů, kteří nemají na sex ani pomyšlení. Před ním upřednostňují kariéru a peníze, ale třeba i televizi, internet a vysedávání s kamarády v hospodách. Ženská nevěra může být pro manželství daleko nebezpečnější než mužská. Ženské výmluvy jsou totiž neprokouknutelné a stále více žen si za své milence vybírá muže mladší než jsou ony samy. Je pak jen otázkou času, kdy žena definitivně vymění ochablé panděro za urostlou mladistvou postavu.Takže, pánové, hleďte si svých manželek, nebo nakonec skončíte opuštěni doma u pornočasopisů!

(čerpáno z článku Jitky Janouškové a Ondřeje Škocha)


Čtěte dále:   Domov důchodců v Humpolci řeší peníze. Panika je zbytečná, vzkazuje kraj

 


myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Program kina Humpolec - prosinec 2004

Út Lis 30 , 2004
Čtěte dále:   Beseda s Benjaminem Kurasem

You May Like

Témata