Program KINA HUMPOLEC – únor 2005

úterý 1.2. 20:00hod, středa 2.2. 20:00hod, čtvrtek 3.2. 20:00hod
+   OTEVŘENÉ MOŘE
Po půlhodince strávené v lehkých potápěčských oblecích obdivováním podmořských krás se Susan a Daniel vynoří na hladinu a zjistí, že loď s turisty a jejich průvodci, která je sem dopravila, beze stopy zmizela. K nejbližší pevnině je to nepřekonatelných patnáct mil. Manželé se na plných čtyřiadvacet hodin ocitají sami na volném moři, vystaveni všem představitelným útokům vodního světa, který dosud považovali jen za zajímavý objekt pozorování. Během krutě pomalu uplývajícího času se z nich stávají aktéři zoufale a ze všech sil bojující o to, aby se nestali součástí místního potravinového řetězce. Působivé drama, natočené s děsivou realističností a podle skutečných událostí, kombinuje žraločí dynamiku Čelistí  s temnou děsivostí Záhady Blair Witch .
Vstupné: 60,-Kč  USA 79 min

sobota 5.2. 20:00hod, neděle 6.2. 20:00hod
WIMBLEDON
Snímek Wimbledon navazuje na tradici romantických komedií společnosti Working Title Films, jako byly Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill a Deník Bridget Jonesové. Sladká i komická romance se odehrává na tenisovém kurtu během turnaje ve Wimbledonu. Peter Colt (Bettany) byl spíš smolař, ale štěstí se na něho konečně usměje a přinese mu úspěch na kurtu i v osobním životě. I když je na tenisovém žebříčku někde úplně vzadu, podaří se mu získat divokou kartu, která mu umožní zúčastnit se prestižního wimbledonského turnaje. Zde se seznámí s americkou tenisovou hvězdou Lizzie Bradburyovou (Kirsten Dunst) a zamiluje se do ní. Nenadálé štěstí v lásce i úspěchy na kurtu mu dodají elán a Peter se propracovává v turnaji na přední místo, až už se ocitá blízko splnění svého životního snu – bojovat o nejvyšší titul v turnaji – pokud ho jeho štěstí neopustí.
Vstupné: 60,-Kč     od 12 let nevhodné      USA 94 min

úterý 8.2. 17:30hod, středa 9.2. 17:30hod   Pro děti
o POLÁRNÍ EXPRES
Malý kluk, který každý rok o Štědrém večeru čeká dlouho do noci, jestli náhodou neuslyší rolničky na Santových saních  a pomalu odrůstá dětské naivitě.  Polární expres je zvláštní vlak. Pár minut před půlnocí zastavuje u všech  dětí, které nevěří, že Santa Clause existuje a bere je na cestu za Santou na Severní pól. Kromě průvodčího, dvou strojvůdců, všudypřítomného tuláka a reje číšníků s horkou čokoládou se v něm pochopitelně  jede větší množství dětí, vlezlý všeználek a samotářský klučina. Cestou zažijí spoustu dobrodružství a legrace . A všechny je nakonec spojí přátelství a pohltí nádherná sváteční atmosféra. Animovaný film. 
Vstupné: 60,-Kč  ČESKÝ DABING          USA  100 min

úterý 8.2. 20:00hod, středa 9.2. 20:00hod, čtvrtek 10.2. 20:00hod
+     HOREM PÁDEM
Komedie, která vás rozpláče, drama, které vás rozesměje. Zajímavě obsazená Emília Vášáryová, Jiří Macháček, Jan Tříska a Petr Forman v hlavních úlohách příběhu o lidech, dětech, jejich vztazích, vazbách i barvách. Vzájemně se prostupující tragikomické příběhy o osudovém ztrácení a nalézání lásek, přátelství, rodin, rodičů a dětí navzájem.Film dvojice Hřebejk-Jarchovský, tentokrát ze současnosti.
Vstupné: 60,-Kč ČR   110min

sobota 12.2. 20:00hod, neděle 13.2. 20:00hod                                   o        DENÍK PRINCEZNY 2: KRÁLOVSKÉ POVINNOSTI
Od chvíle, kdy jsme se rozloučili s princeznou Miou (ANNE HATHAWAY) na konci filmu Deník princezny, uplynulo pět let. Mia se mezitím stala okouzlující mladou ženou a je připravena vyrazit do Genovie, aby přijala svou roli ve zdejší královské rodině. Po příjezdu do paláce však zjistí, že její dny v roli princezny jsou sečteny – brzy přijde o svůj diadém a bude si muset nasadit královskou korunu. Jako by nestačilo, že se musí na své vládnutí pořádně připravit, je nyní Mia velmi žádaná. Starý genovijský zákon totiž vyžaduje, aby se budoucí královna ještě před svou korunovací vdala, a Mia proto nyní čelí nekonečné přehlídce nápadníků – a hledání toho pravého se pochopitelně neobejde bez spousty komických situací.
Vstupné: 70,-Kč     USA   120 min

úterý 15.2. 20:00hod, středa 16.2. 20:00hod, čtvrtek 17.2. 20:00hod
DANNYHO PARŤÁCI 2

Uplynuly tři roky od doby, co Dannyho parťáci vyloupili najednou hned tři kasina v Las Vegas. A Danny Ocean (George Clooney) má nový plán. Nejdřív dá dohromady své bývalé parťáky, kteří se skrývají na nejrůznějších místech světa a pak se s nimi hodlá pustit do ještě velkorysejší akce ( krádeže v galeriích v Amsterdamu, Římě a Paříži). Měla by se odehrávat hned na třech místech najednou, chystají se na krádeže v galeriích v Amsterdamu, Římě a Paříži. A aby to neměli tak jednoduché, jde po nich Interpol, musejí se vypořádat s konkurenční bandou a v patách jim také je zabiják, kterého vyslal  Benedict (Andy Garcia), oloupený majitel kasina z prvního dílu.
Film je plný triků a divák celý film čeká na něco, co se nakonec ukáže úplně v jiném světle. Velmi uvolněný, zábavný a pohledný film. Vysoká koncentrace hvězd  – George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts. Catherine Zeta-Jones, Matt Damon a další. Je vidět, že se při natáčení všichni náramně bavili.
Vstupné: 70,-Kč  do 12 let nevhodné USA 125min

Čtěte dále:   Filmový festival DISNEY100

sobota 19.2. 20:00hod, neděle 20.2. 20:00hod
OKRSEK 49
Oheň je jejich osud. Vzrušující, akční a působivý film vypráví příběh baltimorského požárníka Jacka Morrisona (JOAQUIN PHOENIX), který se stává z nezkušeného nováčka ostříleným bojovníkem s ohněm. Při namáhavé a riskantní práci, díky níž nezřídka zanedbává manželku a děti, se spoléhá na podporu svého rádce a šéfa Mikea Kennedyho (JOHN TRAVOLTA) a svou druhou rodinu – ostatní požárníky, které drží pohromadě téměř bratrské pouto. Když se ale ocitne uvězněn uprostřed nejhrozivějšího požáru své kariéry, jeho život a věci, které v něm považuje za podstatné – rodina, důstojnost, odvaha – se náhle stávají ještě důležitějšími než kdykoliv předtím. Zatímco se jeho kamarádi z hasičské jednotky snaží udělat vše pro jeho záchranu, Jackův život visí na vlásku.
Vstupné: 70,-Kč  do 12 let nevhodné                  USA 120min

úterý 22.2. 20:00hod, středa 23.2. 20:00hod, čtvrtek 24.2. 20:00hod
KAMEŇÁK 3
A jsme znovu v Kameňákově. Policejní náčelník k nemalému údivu zjišťuje, že se do sousedství nastěhovala početná cikánská rodina a tak Vilma s Julčou musí neprodleně nastoupit na hodiny karate a bojových cviků.
Leo Khon, nejbohatší muž Kameňákova, vlastní mj. i fotbalový klub. Mužstvo tvoří přátelé a známí, včetně hospodských štamgastů. Má to ale háček, hrají pod psa a dokáží prohrát i s nejslabším týmem Balvanů z Kameniček. Khonova tchýně odmítne přihlížet takovému plýtvání "rodinných" peněz a ve chvíli, kdy sama vyhraje ve sportce závratnou částku, se vsadí se zetěm, že ona, která o fotbalu neví zhola nic, postaví do týdne jedenáctku, která rozdrtí jeho i ty darmožrouty. Aby ne, když ti kluci cikánští se s fotbalovým míčem snad narodili. V sázce je mnohem víc a každé mužstvo má za vítězství slíbenu prémii. Khonovi hráči bojují dokonce o přízeň Dolly Buster. Takové utkání Kameňákov nezažil a ještě dlouho na něj bude vzpomínat…  
Ve čtvrtek 24.1. v 19:00hod autogramiáda herců a tvůrců filmu a v 19:30 – 20:00 beseda před filmem.
Vstupné: 80,-Kč    do 12 let nevhodné   ČR 100min

sobota 26.2. 20:00hod, neděle 27.2. 20:00hod
o         LOVCI POKLADŮ
Aby rozluštil kód, musel porušit všechna pravidla.Benjamin Franklin Gates (NICOLAS CAGE) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Teprve Benovi se však podařilo sérii marných pokusů prolomit a konečně najít nejdůležitější vodítko k jeho nalezení – mapu ukrytou na zadní straně Deklarace nezávislosti. Když se ale o velkém objevu dozví jeho úhlavní nepřítel, je Ben postaven před velké dilema – pokud nezcizí nejcennější americký dokument sám, padne do rukou nebezpečného zločince. Do víru Benova závodu s časem, nebezpečnou konkurencí a vládními agenty je postupně vtažen jeho kamarád a počítačový nadšenec Riley  a okouzlující restaurátorka  Abigail (DIANE KRUGER). Společnými silami se musí pokusit zrealizovat jednu z nejnáročnějších loupeží všech dob a rozluštit 2000 let staré tajemství největšího pokladu v dějinách Ameriky. V hlavních rolích Nicolas Cage,  Diane Kruger a Jon Voight
Vstupné: 70,-Kč  USA 100min

FILM PRO ŠKOLY
čtvrtek 3.2. 8:30hod, 10:15hod NICHOLAS WINTON – SÍLA LIDSKOSTI 

V BŘEZNU UVIDÍTE:   KNOFLÍKOVÁ VÁLKA (FK 1.), PŮLNOČNÍ KOVBOJ (2.- P100),
KDO SE BOJÍ VIRGINIE WOOLFOVÉ ?(3. – P100), NA DOTEK (5.,6.),
RESIDENT EVIL: APOKALYPSA (8.,9.,10.), ŽRALOK V HLAVĚ (12.,13.),
ALEXANDER VELIKÝ (15.,16.,17.), SAMETOVÍ VRAZI (19.,20.),
OTEC NA SLUŽEBNÍ CESTĚ (22. – P100), MODERNÍ DOBA (23. – P100),
KONTROLOR (24. – P100), PŘEHLÍDKA FILMŮ FAMU – ŽENY PRO MĚNY A SPOUSTA DALŠÍCH FILMŮ V SOBOTU VEČER (26.), VERA DRAKE (27. – P100),
SLONISKO A MEDVÍDEK PÚ (PRO DĚTI 29.,30.), KDYŽ SE SETMÍ (29.,30.)

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Divadelní scéna - Humpolec

Po Led 24 , 2005
Čtěte dále:   Program kina Humpolec

You May Like

Témata