Dívka z Humpolce ukončila svůj život pádem z okna

Třiadvacetiletá studentka Pedagogické fakulty v Českých Budějovicích zemřela po zřejmě dobrovolném skoku z dvaceti metrů vysokého okna vysokoškolských kolejí v noci z pondělí na úterý.

Dívka nenechala žádný dopis na rozloučenou, ani nikomu z jejího okolí nebyly známy důvody, proč by se měla odhodlat k takovému činu. Nikdo neví o tom, že by měla nějaké problémy doma nebo ve škole. Všichni se ale shodují na tom, že mladá žena během posledních měsíců výrazně zhubla, údajně až o 30 kilogramů. Dle lékařů takovou rychlou ztrátu váhy doprovázejí deprese a psychické potíže. Pokud se k tomu přidá například ještě strach ze zkoušek, může z toho vzniknout motiv k dobrovolnému odchodu ze života.
Policie případ nadále vyšetřuje a byla nařízena soudní pitva za účelem vyloučení cizího zavinění.

Čtěte dále:   Rybářský ples

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Jsou úřední hodiny výsměchem občanům?

Pá Dub 8 , 2005
Určitě se vám již někomu přihodilo, že jste si potřebovali vyřídit na Městském úřadu v Humpolci určitou záležitost a dveře příslušné kanceláře byly uzamčeny. Pokud se toto stane v úředních hodinách daných samotným úřadem, je to situace vpravdě k vzteku. Ovšem poslední dobou se jedná o stav nikterak vyjímečný. Čtěte […]

You May Like

Témata