KSČM chystá žalobu na Ester Kočičkovou

Jak možná víte, Kočičková s Olafem Lávkou mají každou neděli v poledne stirický pořad Ptá se Ester Kočičková, ev. Ptá se Olaf Lávka. Právě pořad z minulé neděle je trnem v oku komunistům.

Ester Kočičková, coby paní Slizková hovořila o dětské výchově, že dětem by se na jejich dotazy mělo po pravdě odpovídat. Jako příklad uvedla, že když se jí dítě zeptá kdo to jsou komunisti, odpoví že to jsou prasata. A právě za tento výrok se chystá ona žaloba. Komunisti si asi neuvědomují, že se jedná o satiru a fiktivní paní Slizkovou. Vzhledem k tomu, že komunisti by se skutečně dali nazvat prasaty (minimálně za to co zde prováděli od konce války a nyní by v tom chtěli pokračovat), napsal jsem na info@kscm.cz mail, kterým se ztotožňuji s paní Slizkovou (Kočičkovou) a že si můžou trestní oznámení rozšířit. Komunisti by naopak mohli být rádi, že bohužel laxní policie nezasáhla, když měli nedávno celosvětový sjezd v hotelu Olympik, na kterém otevřeně vybízeli k třídnímu boji a ko ozbrojeným povstáním – to samozřejmě zákonu odporuje. Jak už zde před časem psal Jiří Maryška, komunisti představují i nadále hrozbu pro demokracii, i když se to na první pohled nezdá. V případě, že by se dostali k moci by zřejmě nevedli hned politické procesy a podnikatele by nevyvlastňovali, ale stoprocentně by začali ruznými zákonnými normami své třídní nepřátele tvrdě perzekovat a ve výsledku by to dopadlo nejspíš podobně, jako před mnoha lety.

Karel Kratochvíl

Čtěte dále:   Po petardách ani vidu ani slechu!

Karel Kratochvíl

2 thoughts on “KSČM chystá žalobu na Ester Kočičkovou

  1. Kočičková v ústecké zoo podle Deníku Bohemia položila řečnickou otázku: „Kde jinde bych se prasatům měla omluvit, než právě na této půdě?“ Jednoznačně tak podle listu vyjádřila svůj postoj ke komunistům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Prodej pohledávek

So Kvě 21 , 2005
Město Humpolec nabízí k odprodeji soubor pohledávek vzniklých z titulu vodného a ztočného a to zájemci, který nabídne nejvýhodnější cenu za odkup celé finanční sumy pohledávek. Bližší specifikace jednotlivých pohledávek je k dispozici na městském úřadě v Humpolci č. dveří 105 (místostarosta ing. Tomáš Křišťan). Nabídky je možné uskutečnit nejpozději […]

You May Like

Témata