K chutnému pivu dobrá muzika

5

O posledním víkendu se konal již jedenáctý ročník humpoleckých pivních slavností pořádaných pivovarem Bernard za podpory města Humpolec a mnoha dalších sponzorů. V článku naleznete krátkou fotoreportáž.

Jedenáctý ročník Pivních slavností v Humpolci proběhl o minulém víkendu.
Návštěvníkům nabídl opět celou řadu lahůdek. A to nejen těch, které
lahodí chuťovým buňkám, ale i takových, jež potěšili uši hudebních
nadšenců. Zlatavý mok tekl proudem a k tomu zaznělo na Horním náměstí v
dvoudenním programu hned několik hudebních pecek. V pátek vystoupili například
Chinaski nebo Děda Mládek Illegal Band. V neděli například příznivce
klasické hudby potěšil houslový virtuóz Pavel Šporcl (který se ale podle mého skromného názoru na podobnou akci na náměstí příliš nehodí), a rozpálil to Divokej Bill a již klasičtí Woodmani. Také předvedený ohňostroj byl na skvělé úrovni.

I když malinko i sprchlo, počasí slavnostem docela přálo. Podle mého se opět jednalo o povedenou akci, která návštěvníky pobavila a potěšila.

Čtěte dále:   Papež umí vařit nejlépe. Ve finále soutěže kuchařů uspěly i dvě dívky z Vysočiny

Axl

5 thoughts on “K chutnému pivu dobrá muzika

  1. Vše bylo super. Jen by to chtělo pozvat i další pivovary a trochu snížit vstupné !
    Jinak je moc dobře, že se taková akce v Humpolci koná.
    Pivu a Bernardovi ZDAR !

    1. jojojoj, pamatuju pivni slavnosti, kdy bylo namesti plne ruznych piv, okolo nebyla klec …. Pravdepodobne uz by to dneska nikdo financne neutahl a pivovaru Bernard patri dik za skvelou akci – nicmene letos uz me tam nic netahlo – Bernardovo pivo nepiju a sobotni program byl (Woodmany vyjimaje) byl velkym zklamanim. Uvidime napresrok.

      1. Taky se mi zdá vstupné poněkud vysoké, ale nedá se s tím asi nic dělat – tahle akce má vysoké náklady, a i když je částečně sponzorovaná dalšími humpoleckými firmami, je pro pivovar finančně ztrátová. Slyšela jsem, že jen zapůjčení hlavní tribuny stojí 300 tisíc.

        1. No jen počítete. K tromu si připočtěte prý 80000 za letošní ohňostroj. A vidět částky, o které si říkají něktěří interpreti, tak nás asi omyjou. Podle mých informací se celá akce jen tak tak zaplatí. A ceny rostou každým rokem, jako všude jinde …

          Co se týče ostatních pivovarů, také mě to malinkop mrzí, že zde žádný jiný pivovar nenajdeme, ale na druhou stranu se není majitelům co divit. Vždyť je to business. Vy kdyby jste pořádali nějaký večírek pro reklamu svého produktu, také by jste na něj nezvali svoji konkurenci, aby tam prezentovala svoje výrobky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Loupežné přepadení v Humpolci

Út Srp 16 , 2005
Právě uplynulou neděli přepadl neznámý muž pobočku sázkové kanceláře Chance v Masarykově ulici. Čtěte dále:   Bernard uvařil na svátky dvě speciální piva

You May Like

Témata