filmový tip měsíce

Mr. & Mrs. Smith

John a Jane Smithovi tvoří obyčejný manželský pár s obyčejným životem a obyčejnými starostmi. Každý z nich ale skrývá doslova vražedné tajemství: Oba jsou ve skutečnosti dobře placenými a velmi výkonnými zabijáky, pracujícími pro konkurenční organizace.
Oživení jejich nudného manželského svazku přijde až s novým úkolem od jejich zaměstnavatelů – zabít svého životního partnera. Výsledkem je velkolepá akční podívaná, během níž oba uplatní své výjimečné schopnosti a jejich manželský svazek projde rozhodující zkouškou.
Brad Pitt a Angelina Jolie se představí v hlavní roli sexy akčního filmu MR. & MRS. SMITH, který je plný špičkové akce, nejmodernějších speciálních efektů a neuvěřitelných kaskadérských kousků. Zároveň je také komediálním příběhem o neobyčejných lidech s obyčejnými problémy.
Mr&Mrs Smith je příběhem o nebezpečí, sexu a vzájemném nepochopení," říká Akiva Goldsman, producent filmu. "Na rozdíl od většiny tradičních romantických komedií v něm ale máme spoustu akce a explozí. Akce je ale až ve druhém plánu – nejdůležitější jsou postavy. Film vypráví příběh manželů, kteří jsou tlačeni k tomu, aby se navzájem ulovili a zabili – to je po dlouhých letech jediná věc, která je donutí věnovat si navzájem trochu pozornosti. Když se o sobě dozví pravdu, znovu se do sebe zamilují", dodává producent.
"Film obsahuje dramatické scény, které se týkají partnerských vztahů, ale také obří akční a bojové sekvence, jež posouvají hranice kinematografie. A v neposlední řadě v něm najdete spoustu humoru. Vše je skvěle vyvážené a působí to jako skutečný život, respektive manželství," říká Angelina Jolie, krásnější polovička zabijáckého tandemu.

Čtěte dále:   Filmový klub: Gran Torino

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Pozvánka do Městské knihovny v Humpolci

Pá Srp 26 , 2005
Čtěte dále:   Filmový festival DISNEY100

You May Like

Témata