Žijí na humpolecku medvědi?

Pořádný šok zažil řidič kamiónu, když stál na odpočívadle dálnice D1 u Humpolce. Při pohledu do zpětného zrcátka totiž uviděl, jak se mu o kamión opírá stojící medvěd!

Řidič v kamiónu převážel živé vepře a na ty právě dostal mohutný medvěd zálusk. Čuníci byli vyděšenější ještě více než řidič a mohli se na korbě vozu pominout, jak vyváděli.


Když si řidič několikrát protřel oči, aby se ujistil, zda nemá vidiny, všiml si, že má medvěd na krku obojek a od něj mu visí k zemi řetěz. Brzy se mu dostalo i vysvětlení záhadného výskytu medvěda. Ten se totiž nechal zlákat vůní prasat a utrhl se od přepravního přívěsu svého majitele, který stál opodál. Medvěd patřil ukrajinskému varietnímu umělci a na odpočívadle u Humpolce se mu právě dostalo chvilky k vyvenčení.


Prasátka naštěstí přežila a řidič svoje zděšení také přetrpěl. Teď aspoň může zajímavou historku dávat k dobru po českých hospodách.

Čtěte dále:   Hasičské akce na Pelhřimovsku: dny otevřených dveří i oslavy v Humpolci

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

DOTOHO - nový sportovní týdeník Vysočiny

Út Srp 30 , 2005
Vznikl nový týdeník o fotbalu a hokeji na Havlíčkobrodsku, Jihlavsku, Pelhřimovsku, Třebíčsku a Žďársku. Čtěte dále:   Velikonoční jízda na SVČ Humpolec

You May Like

Témata