Další hudební večer v Carambě

1

Restaurace Caramba pro vás připravila další hudební večer, tentokrát s pražskou kapelou Jazz Efterrätt, a to ve středu 9. 11. 2005.

Středa asi není obvyklý humpolecký koncertní den, nicméně je to vhodný den pro trochu zábavy takže proč se nepovyrazit v Carambě, že?

Jazz Efterrätt (JE) vznikl v Praze na počátku roku 1998 a tvoří jej
mladí profesionální hudebníci, absolventi pražských konzervatoří. Žánrově lze JE zařadit na rozhraní jazzu, funky a soulu, skupina si však ráda zahraje i latinsko-americkou hudbu, swing i dixieland.

Členové skupiny spolupracovali se skupinami Monkey Business, King Size, Veleband, Jeff Biograf, Hot Line, Českým národním symfonickým orchestrem… V roce 2001 vydal JE debutové album „Nakousnuto“ a v současné době hraje po známých českých klubech (Reduta, Jazz club U staré paní, Ungelt jazz & blues club či v Karlovy lázně) a bývá pravidelným hostem jazzových festivalů u nás doma i v zahraničí.

více na www.jazzef.com

Čtěte dále:   Letošní Platforma jde do finále

kapik

One thought on “Další hudební večer v Carambě

  1. Tak co ste tomu rikali?
    nejak malo reakci je tady. ja osobne jsem z kapely Jazzeff. nadšen, muzikantska uroven, minimalne na evropske urovni, pro me daleko predcila nasledujici akci kapely Atarez hrajici ,,stare latinske flaky“ vcetne ódy na velkeho Che. Ta vsak mozna vice stylove zapadla do prostoru a mela nespornou vyhodu, ze hrala o vikendu.
    Doufam ze se kluci brzy vrati
    Honda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Silnice na Vysočině jsou ve špatném stavu

Út Lis 8 , 2005
Krajské hejtmanství si nechalo zpracovat odbornou studii, která ukázala, že na Vysočině je padesátčtyři procent nevyhovujících cest, z toho je dvaadvacet procent v havarijním stavu. Kraj Vysočina má horší silnice, než je v zemi obvyklé – počet úseků v havarijním a nevyhovujícím stavu převyšuje republikový průměr asi o desetinu. Čtěte […]

You May Like

Témata