Včerejší nehody na Pelhřimovsku

Podzimní počasí s sebou přináší větší riziko nehodovosti, než-li je tomu v letních měsících. Hned k několika dopravním nehodám došlo ve středu 9.listopadu na pelhřimovských komunikacích.

Na úseku Humpolec – Pelhřimov se stala nehoda, která způsobila peněžní škodu ve výši 45.000 Kč. Řidič nákladní soupravy MAN s návěsem začal předjíždět nezjištěné vozidlo v době, kdy byl již předjížděn automobilem Citroen ZX, který přehlédl a došlo tak k bočnímu střetu vozidel. Ke zranění osob naštěstí nedošlo.


Ke srážce se zvěří došlo ve středu krátce po šesté hodině ranní. Řidič Škody Octavie jel od Tábora na Cetoraz a do jízdní dráhy mu z pravé strany vběhla srna. Způsobená škoda činí 20 000 korun.

Na Černovicku havaroval řidička vozu Ford Focos dopoledne na silnici ve směru Černovic na obec Rytov. V ostré pravotočivé zatáčce vjela do protisměru, kde se střetla s nákladním automobilem Škoda 706 s přívěsem. Automobil zachytil o levé zadní kolo přívěsu a došlo k poškození osobního vozidla. Ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda činí 30 000 korun.

Čtěte dále:   Policisté pátrají po třináctileté dívce z Humpolecka, může být i na Brodsku

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Přijede Martin na bílém koni?

Čt Lis 10 , 2005
Už je to tady. Zítra mají svátek všichni Martinové a s nimi je očekávána první sněhová nadílka. Letos sice Svatý Martin na svém bílém koni nepřijede, ale i tak bude v Humpolci této tradici učiněno zadost. Čtěte dále:   Chlapec do školy nedošel, ráno ho v Humpolci srazilo auto

You May Like

Témata