Smrtelná havárie u Humpolce

Zimní počasí či řidičská neukázněnost? Co zavinilo smrt dalšího člověka na silnici?


Po páté hodině ranní došlo k havárii osobního vozu a dodávky. Čtyřiačtyřicetiletý řidič nákladního automobilu jel z Humpolce směrem na Pelhřimov. V blízkosti motelu Na Poříčí vjel řidič nákladního vozidla do protisměru, kde se střetl s vozidlem Škoda 120. Třicetiletý řidič škodovky utrpěl smrtelné zranění, kterému na místě podlehl. Příčina nehody je v současné době v šetření.


Z deníku humpolecké policie dále vyjímáme:


V sobotu ráno hodinu po půlnoci došlo k požáru v ulici Na Kasárnách v Humpolci. Požár vznikl v půdním prostoru bytového domu ve druhém nadzemním podlaží a jeho příčina se stále vyšetřuje. Škoda byla vyčíslena na 40.000 Kč.


Rovněž v sobotu nad ránem došlo k banální události, při které ovšem museli zasahovat humpolečtí policisté. Zuřivý opilý manžel se vrátil do svého bytu na humpoleckém sídlišti, načež začal ničit zařízení a rovněž napadl svoji manželku. Násilníka musela zkrotit až přivolaná policie, která ho dopravila k vystřízlivění na jihlavskou záchytku. Policisté mu dýchacím přístrojem naměřili téměř tři promile alkoholu v krvi.


Chvilkové nepozornosti prodavačky v obchodě v Humpolci využil neznámý pachatel. V pondělí v 10:00 hodin v prodejně na Horním náměstí v Humpolci odcizil lapka tržbu ve výši 9.920 korun. Po neznámném pachateli pátrají humpolečtí policisté.

(Zdroj: HBin)

Čtěte dále:   Zloděj si odnesl ze zahrady ve Vilémově ratanový nábytek

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Služby v cestovním ruchu se za pět let nejvíce zlepšily v Pelhřimově

St Led 25 , 2006
Že je město Pelhřimov a jeho služby na kvalitní úrovni, o tom svědčí fakt, že figuruje v Travel Trade Gazette, prestižním časopise pro profesionály v cestovním ruchu. Časopis vypisuje každoročně ceny Travel Award, kde jsou jednak nominace od samotného časopisu a pak takzvané divoké karty, pro které hlasovali odborníci. Pelhřimov […]

You May Like

Témata