Humpolečtí basketbalisté zazářili

1

Fantastického výsledku dosáhli humpolečtí basketbalisté v lize mladšího dorostu pod vedením svého trenéra Pavla Bílka. Přehráli nejen silný tým Frýdek-Místek, ale dokonce jako první uspěli na palubovce ligového lídra Zlín. Tyto skvělé výsledky jim s největší pravděpodobností zaručily účast v bojích o první až čtvrté místo.


Frýdek Místek – Humpolec 57:77
Domácí mužstvo Frýdku-Místku nejdříve těžilo ze svého tradičního nástupu, ale Jiskra Humpolec stále držela skóre, což se ukázalo jako klíčové pro vývoj celého utkání. Ve druhé čtvrtině Jiskra zlepšila obranu a přebrala herní aktivitu. Domácí hráči se vlivem nervozity dopustili několika zásadních technických chyb a tím bylo celé utkání rozhodnuto.
Body za Humpolec: Ehrlich 21, Svoboda 19, Beránek 17, Růžička 13, Taičman 5, Ságl 2.


Zlín – Humpolec 56:64
Vedoucí tým tabulky Zlín zpočátku vedl dvaadvacetibodovým rozdílem a zdálo se, že vývoj utkání je již předen dán. Po “psychickém” nátlaku trenéra na hráče Jiskry o přestávce však došlo k zásadnímu obratu. Jiskra předvedla náročnou osobní obranu, velké nasazení, rychlý přechod do útoku, daleko silovější pojetí ve hře pod koši a celkovou bojovnost. To vše nakonec vedlo ke zlikvidování téměř beznadějného rozdílu ve skóre a ke konečnému vítězství o osm bodů.
Body za Humpolec: Ehrlich 22, Taičman 16, Růžička 10, Svoboda 9, Beránek 7.


Doufejme, že si Humpolec udrží zdravou sebedůvěru a bude pokračovat ve svém vítězném tažení.

(Zdroj: Listy Pelhřimovska)

Čtěte dále:   V Humpolci se chystá velký jezdecký svátek

myska

One thought on “Humpolečtí basketbalisté zazářili

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Ti, kdo zabránili tragédii v Humpolci, budou oceněni

Čt Bře 9 , 2006
Hejtmanství kraje Vysočina se společně s humpoleckou radnicí chystá ocenit zachránce, kterým se podařilo vyvést desítky dětí z bortícího se zimního stadiónu. Čtěte dále:   AFC Humpolec - FC PBS Velká Bíteš 5:0

You May Like

Témata