Limonádový Joe tu byl – Karramba!

1

Studenti humpoleckého gymnázia sehráli notoricky známou komedii v prostorách restaurace Karamba v Humpolci. Opravdu se i střílelo a donkonce tam byla i božská pěnice, opravdové tanečnice a veřte či nevěřte dostali na prkna i koně.

Bylo to báječné. Určitě si s nastudováním dali studentky a studenti dost práci. Přiměřeně dlouhé, přiměřeně zkrácené dialogy a neošizený děj. Vtipné kostýmy a rekvizity.
Celý spolek mladých, amatérských herců a mile zpracovaná divadelní hra by si zcela jistě zasloužily uvedení a podporu v jiném prostředí, kde by bylo možné dobře slyšet a rozumnět dialogům. Karamba byl zajímavý nápad, ale bez ozvučení nebylo příliš rozumnět na větší vzdálenost. Tento problém je bohužel v prostředí restaurace u divadla mnohem komplikovanější a nákladnější, než u hudební kapely.
Hodně štěstí a energie studentkám a studentům, aby zajímavý počin neskončil pouhou premiérou.


















Čtěte dále:   Peklo v Rozkoši

olaf

One thought on “Limonádový Joe tu byl – Karramba!

  1. uzasny..nejlepsi:-)skoda ze jsem to nemohla videt na vlastni oci…budte na sebe pysni, urco to stalo za to..na to by se Amici tady nezmohli..vase Dubiiii

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Jak se staví LIDL v Humpolci II

Út Bře 14 , 2006
Na prostranství, kde má v blízké budoucnosti stát supermarket Lidl, se pracovalo i o víkendu. Bouralo se a bouralo… Čtěte dále:   Peklo v Rozkoši

You May Like

Témata