Prezentace L.A.R.A. sport shop

10

Již vloni v srpnu zahájil v Masarykově ulici provoz obchod se sportovními oděvy a potřebami.
V průběhu necelého roku provozovatelé testovali zájem humpoleckých zákazníků a letošní jaro jsou připraveni pokrýt poptávku. Specializovali se na sortiment, který je v Humpolci nejvíce žádán, a to sportovní obuv, fotbalové a tenisové pomůcky, hokejovou výstroj, outdoorové vybavení a módní doplňky známých sportovních značek, jakými jsou například Adidas, Puma, Hannah, Hi-Tec, Mizuno, Zona, Artis, Killtec, atd.

L. A. R. A. sport shop v nadcházející jarní a letní sezóně nabízí fotbalistům velký výběr kopaček, míčů, chráničů a brankářských rukavic, a to zejména od značek Adidas, Mizuno, Puma. Pro tenisty jsou zde připraveny tenisové rakety, obuv a doplňky k tomuto sportu od zn. Head, Babolat a Völkel. Stranou nezůstává ani stolní tenis, v sortimentu jsou pálky, dřeva, míčky a také stoly. V prodejně je umístěn testovací stůl od zn. Artis, který je možno libovolně vyzkoušet. V případě zájmu lze vybraný stůl objednat a jeho dodávka bývá uskutečněna do 3 dnů. Firma Artis nabízí jak stoly vnitřní, tak i venkovní.
Dále v tomto obchodě naleznete i různé drobné doplňky pro volný čas – sluneční brýle, plavky, pásky, čepice, ponožky a například i šipky.


Obchod je krom výše uvedeného zaměřen i na outdoorové sporty, především na turistiku. Lze zakoupit outdoorové oblečení, ale i celkovou výbavu pro jarní a letní období: spací pytle, stany, karimatky, batohy, plynové vařiče a další potřeby pro kempování. Provozovatelé navázali úspěšnou spolupráci s firmou Hannah, která je významným výrobcem na českém trhu. Hannah dodává oděvy určené do extrémních podmínek, tedy vhodné například i pro horolezce. Jejich oblečení charakterizují vodonepropustné a vysoce prodyšné materiály, odvětrávací systém, vodoodpudivé zipy, stretchové díly v partiích s největším rozsahem pohybu, úprava proti ušpinění, integrované bezešvé zóny pro řízený odvod tělesné vlhkosti a tepla, v neposlední řadě vysoce atraktivní design.

Čtěte dále:   Fotbalistům Humpolce se přestavba týmu vyplácí. Hlavně v utkáních na domácí půdě

L.A.R.A. sport shop vychází vstříc sportovním klubům, kterým po dohodě dodá veškeré potřebné vybavení, např. kompletní dresy (Alea, Jadberg, Uhlsport), míče, sportovní obuv, cvičební pomůcky apod. Lze také dojednat množstevní slevy. Pro všechny zákazníky jsou pak na měsíc duben připraveny slevy na vybrané modely obuvi a oblečení. Současně od tohoto měsíce budou představeny nové módní kolekce pro období jaro-léto. K nahlédnutí a výběru zboží jsou připraveny i různé katalogy renomovaných firem působících na českém trhu. Obsluhující personál je zákazníkům k dispozici a ochotně poradí s jakýmkoliv problémem.


Provozovatelé obchodu všechny zájemce zvou s obligátním pozdravem: SPORTU ZDAR!


Adresa: Humpolec – Masarykova 739
Tel/fax: 565 532 253
E-mail: larasport@seznam.cz (Zde budou vítány veškeré vaše připomínky, náměty, i případné výtky)







 



myska

10 thoughts on “Prezentace L.A.R.A. sport shop

  1. Zvu čtenáře Humpoláka na nákup fitness legín a dám. triček za akční ceny – legíny 399,- , trička 299,- .
    PP

  2. Koupil jsem si tu vynikající spacák, který se mi mimořádně osvědčil. I když jsem poněkud při těle tak mi není těsný a je v něm pohodlně a přitom není nijak velký a těžký. Je v něm krásně teploučko. Doporučuji.

    Ale přeci jenom si musím rejpnout. V článku se píše: „Obchod je krom výše uvedeného zaměřen i na outdoorové sporty, především na turistiku.“ A máte čelové svítilny??? :)))

        1. Tak to nevim, spreje proti medvedum slibit nemohu, ale mohu nabidnout nejakou peknou bezeckou obuv az pred tim medvedem budes utikat :)) PP

          1. Jo, tak to by se jedině muselo jednat o sedmimílový boty. Já a utíkat? Ti spadlo něco na hlavu, ne? :))

          2. Tak to aby si zacala trenovat, protoze medved je docela rychlej 🙂

    1. Dám. velikosti máme vetšinou do vel.42, což odpovídá zhruba vel. XL, ale není problém se domluvit a potřebnou velikost objednat. Nebo potom si vybrat něco z pánských modelů, nyní už nejsou nějak výrazné rozdíly ve střihu a stává se docela často, že ženy si kupují např. pán. bundy.
      PP

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Parkování na křižovatce

Čt Bře 23 , 2006
Už vás vaše auto nebaví? Nevadí – odstavte ho, kde vás zrovna napadne. Čtěte dále:   Šampioni zvou do Humpolce

You May Like

Témata