Policie dopadla pachatele krádeží v Siku

… a jiné případy z deníku humpolecké policie


Policisté objasnili případ vloupání do areálu Siko v Humpolci. Z trestného činu krádeže a poškozování cizí věci byli obviněni tři pachatelé ve věku 39, 31 a 40 let, kteří přijeli do Humpolce až z Brna. Do prodejny se vloupali v červnu tohoto roku a odcizili zde počítačové vybavení včetně hotovosti z pokladny. Mimo jiné poškodili i automat na kávu. Celková škoda byla vyčíslena na částku 175 tisíc korun.


V  Příčné ulici v Humpolci odcizil dosud neznámý pachatel remitendu novin a časopisů, která byla zamčena v bedně u novinového stánku. Provozovateli trafiky tak způsobil škodu přes tisíc korun a další tři stovky za poškození bedny.


Před restaurací Stromovka v Humpolci byl policisty zajištěn řidič, který usedl za volant fiatu bez řidičského oprávnění. Navíc mu dechovou zkouškou bylo naměřeno 1,81 promile alkoholu. S mužem bylo zahájeno zkrácené přípravné řízení pro podezření z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a ohrožení pod vlivem návykové látky.


Hálkovou ulicí jel řidič vozidla Nissan Micra. Při vjíždění ke křižovatce ulice Lnářská nedal přednost v jízdě automobilu Škoda Forman a došlo ke střetu. Hmotná škoda se vyšplhala na sedmdesát tisíc korun.


Že se podvody nevyplácí, o tom se přesvědčil dvaadvacetiletý muž z Kamenicka. Ten uzavřel leasingovou smlouvu na osobní automobil Peugeot 206 a vozidlo vzápětí prodal. Aby své jednání skryl, oznámil humpoleckým policistům krádež auta. Muž byl obviněn z trestného činu podvodu – škoda činí 130 tisíc korun.


Terčem zloděje se stal Renault Clio, který byl zaparkovaný ve Světlickém dvoře před místním penzionem. Pachatel rozbil skleněné výplně dveří a z auta ukradl koženou tašku s dvaceti tisíci korunami, účetními doklady a oblečením.



 


 

Čtěte dále:   Podvody s nabídkou zhodnocení peněz

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Noční filmová jízda VOČI

Čt Lis 9 , 2006
V Humpoleckém kině se bude konat již 12. ročník filmového maratónu. Start začíná tuto sobotu 11.listopadu od 20:00 hodin. Poslední titulek závěrečného filmu by se měl na filmovém plátně promítnout v neděli ráno ve 4:20 hodin. Čtěte dále:   Žena z Humpolce se opila s přáteli a pak ztropila ostudu. […]

You May Like

Témata