Dva lidé zemřeli na dálnici u Humpolce

Ve čtvrtek 11.ledna kolem třetí hodiny dopoledne se na 81. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno stala vážná dopravní nehoda, která zastavila na několik hodin provoz.

Došlo ke střetu dodávky Fiat a nákladního vozu Iveco. Srážku nepřežil sedmadvacetiletý řidič osobního vozu ani jeho o dva roky starší spolujezdec. Řidiče vyprostili hasiči z Humpolce ze zdemolovaného vozu už mrtvého, spolujezdec skonal krátce po vyproštění. Obě osoby utrpěly těžká zranění neslučitelná se životem. Dálnice D1 byla u Humpolce v místě smrtelné nehody neprůjezdná, před postiženým úsekem policie odkláněla dopravu osobních automobilů na 75. kilometru přes Hořice, zpět na dálnici se auta vracela na 90. kilometru nájezdem u Humpolce. Následky havárie se nakonec podařilo odstranit ještě během odpoledne, přestože policie se původně domnívala, že dopravní omezení potrvá až do osmé hodiny.


 

Čtěte dále:   Chlapec do školy nedošel, ráno ho v Humpolci srazilo auto

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

1.letošní číslo magazínu ''Vlastní cestou'' je na světě

Út Led 16 , 2007
Již dlouho jsme se na Humpolákovi o tomto magazínu nezmiňovali, což je určitě škoda, protože každé číslo je – řečeno jedním slovem – perfektní. Vynikající fotografie, poutavé rozhovory se zajímavými osobnostmi, nevšední reportáže. Vypadá to, že letos bude magazín držet stejný krok. Čtěte dále:   Neviděli jste ji? Policie hledá […]

You May Like

Témata