Nejobdivovanější firmou na Vysočině se stal opět Bernard

1

Rodinný pivovar Bernard se stal v prestižní soutěži CZECH TOP 100 pro rok 2007 nejobdivovanější firmou kraje Vysočina, a to od roku 2002 již pošesté.

Žebříček 100 obdivovaných firem ČR sestavuje CZECH TOP 100 již od roku 1999 na základě především ekonomických ukazatelů a hlasování manažerů významných společností, ekonomických a finančních analytiků, zástupců oborových sdružení, svazů a profesních asociací. V rámci hlasování oslovení odborníci hodnotí řadu kritérií, od základních ukazatelů firmy (kvalita výrobků či služeb, inovační schopnosti, finanční stabilita, hodnota firmy) přes její vztah k zaměstnancům (schopnost přilákat a udržet talentované lidi) po vztah ke společnosti (odpovědnost k životnímu prostředí, komunikativnost, podpora regionu, charitativních a obecně prospěšných projektů apod.).


 


Vysoce ceněn je i magazín Vlastní cestou, který pivovar vydává. Jak uvedl spolumajitel a ředitel úspěšné firmy Stanislav Bernard – při zrodu magazínu byla brána za vzor prestižní tiskovina automobilky Volvo. Dnes ji pivovarský magazín v hodnocení již předstihl.


Další ocenění získal humpoleckého pivovar i od humpolecké radnice. Za dlouhodobý pobyt v první stovce neobdivovanějších českých firem a tím vynikající prezentaci města předal včera starosta Jiří Kučera řediteli pivovaru Pamětní list. Zároveň ocenil i zapojení pivovaru do společenského života v Humpolci a podporu sportovců.


V únoru tohoto roku získal dále Bernard v soutěži Česká pivní pečeť v Táboře 1.místo v kategorii černých speciálních piv (Speciální černé pivo 13°).

Čtěte dále:   Bernard vstupuje do nové sezony zlehka

myska

One thought on “Nejobdivovanější firmou na Vysočině se stal opět Bernard

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Vzniká kniha o architektonicky cenných vilách na Vysočině

St Dub 11 , 2007
Soudobou architekturu by pak v knize měly prezentovat i humpolecké práce Luďka Rýznera – „Skleněný dům“ a „Plecháč“. Čtěte dále:   Píšou o pivovaru - Pivovar Bernard varuje vládu

You May Like

Témata