Jantarové pivo Free

1

Humpolecký pivovar Bernard vyrábí polotmavé nealkoholické pivo jako jediný v Čechách.

Humpolecký Rodinný pivovar Bernard rozšířil sortiment nealkoholických piv. Ke světlému pivu, které se vaří od loňského léta, nyní přibyl polotmavý mok bez alkoholu. Na produkci pivovaru, jenž loni činil 140 000 hektolitrů piva, se nealkoholické pivo podílí již skoro čtyřmi procenty. Spolumajitel podniku Stanislav Bernard je přesvědčen, že jeho prodej bude ještě stoupat.


Polotmavé nealkoholické pivo bude vařit jako jediný v zemi. Ostatní výrobci v této kategorii produkují pouze světlá piva. „V Česku určitě nikdo takové pivo nedělá a já nevím o tom, že by bylo něco podobného někde v Evropě,“ uvedl Bernard. Pivo Bernard jantarové Free vzniká z pěti druhů sladu – kromě světlého českého sladu i z barevných karamelových a bavorských sladů.


 


Do letošní letní sezony pivovar vstoupí také s novými lahvemi, podobně, jako to již dříve udělaly velké pivovary v zemi. Díky novým etiketám zákazníci snáze rozliší jednotlivé druhy piv, jichž nyní Bernard vyrábí devět.


 


(Zdroj: MF Dnes)

Čtěte dále:   Bernard vstupuje do nové sezony zlehka

myska

One thought on “Jantarové pivo Free

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Humpolec by měl mít do šesti let silniční obchvat

St Dub 18 , 2007
Zamýšlená silnice druhé či třetí třídy, která by v konečném stádiu propojila humpolecký dálniční sjezd s výpadovkou na Světlou nad Sázavou, by měla ulevit celému městu, ale především křižovatce u supermarketu Billa. Během odpoledních dopravních špiček je situace v ulicích Kamarytova, Nerudova a Na Kasárnách katastrofální, a to nejen pro […]

You May Like

Témata