Varování pro řidiče

Server www.i-vysočina.cz vydal varování pro řidiče plánující dnes cestu po dálnici D1 směrem na Prahu. V úseku od 65.kilometru jeďte se zvýšenou opatrností, v místě se může vyskytovat skot, který v noci ze soboty na neděli způsobil tragédii.

Tragédie, která si vyžádala dva lidské životy a dva těžce raněné, se stala krátce před půlnocí. Zabíjely zde krávy! Již v sobotu ráno vyjížděli hasiči k drobné nehodě, kdy se ve stejném úseku /68.km směr na Prahu/ srazilo auto s krávou, která vběhla na dálnici. V noci se vše opakovalo a následky jsou tragické. Čtyři krávy ze stáda, které uteklo chovateli, se opět dostaly na dálnici, kde způsobily hromadnou nehodu.


Dosud se nepodařilo všechna zvířata odchytit, proto nebezpečí srážky trvá!


 


Během dnešního dne můžete na stránkách http://www.i-vysocina.cz/ sledovat podrobnosti k celému případu a také video z místa nehody, kde zasahovaly dvě hasičské jednotky.


 

Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Na Křemešníku je pouť, hasiči v Humpolci slaví

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Basketbalový turnaj

St Kvě 2 , 2007
Dne 2.6.2007 bude v Základní škole Hálkova pořádána sportovní akce pro širokou veřejnost. Basketbalový turnaj se odehraje ve čtyřech kategoriích – muži, ženy, muži do 18, do 15 let mix. Závázné přihlášky mohou zájemci zasílat do 25.5. na adresu: euforie@seznam.cz. Hrát se bude o hodnotné ceny, které věnuje hlavní sponzor […]

You May Like

Témata