SUNNYSOFT CUP Trnávka R4 2007

Rafting Trnávka 2007 se koná 16.-17.6.2007 na kanále Trnávka v Želivě a mimo jiné se zde bude konat závod osobností města Humpolce.

Závody čtyřkových raftů se po loňském jubilejním desátém ročníku dočkají o víkendu 16.-17. června svého jedenáctého pokračování. Program bude již víceméně tradiční, což ovšem neznamená, že bude stereoptypní a nudný! Vedle závodu Českého poháru ve slalomu a sprintu se pojede rovněž Mistrovství republiky klubových hlídek „O JEŽKŮV SUD„ a závod sponzorů a osobností O POHÁR MĚSTA HUMPOLCE.


 


Abychom mohli závody vůbec uspořádat, je třeba mít příznivě nakloněné sponzory, což jsou v našem případě tyto firmy a společnosti: GUMOTEX výrobce raftových člunů, zatupitelstvo města HUMPOLEC, HB ALARM s s r.o., HIKO sport výroba sportovního vybavení, JEŽEK pivovary a sodovkárny Jihlava, RŮŽOVÁ ČAJOVNA, HD DESIGN, TOI TOI, KOALA, Radio BEAT, HÁJOS vše pro raft a GEMI – tiskárna. Všem partnerům a přátelům, kteří nám s uspořádání závodů pomáhají, vřele děkujeme!


 


Propozice na závody najdete na našich stránkách, rovněž přihlášku k závodu a videopozvánku.


http://www.rkstan.cz/view.php?cisloclanku=2007010004

Čtěte dále:   Píšou o Humpolci - Jihlavský Deník: Budíček ve správný čas. Fotbalisté Humpolce už konečně nejsou v divizi poslední

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Putování za českým filmem na Vysočině

St Čvn 6 , 2007
MěKIS v Humpolci za podpory odboru regionálního rozvoje Kraje Vysočina připravuje zajímavý projekt, který bude dalším atraktivním turistickým cílem na Vysočině. Jedná se o vytvoření stezky po městech, hradech a dalších lokalitách, které jsou spojeny s natáčením nebo postavami z českých filmů, popř. s osobnostmi českého filmového nebe. Čtěte dále: […]

You May Like

Témata