Zpravodaj – Najdi si práci na Vysočině

Více jak dvě stovky klientů našly díky projektu zaměstnání. Průběh poradenského programu – 1. díl. Díky projektu teď vlastním kosmetické centrum…

Prace na vysocine

Více jak dvě stovky klientů našly díky projektu zaměstnání
Projekt Najdi si práci na Vysočině pomohl najít pracovní uplatnění celkem 230 krátkodobě nezaměstnaným osobám z kraje Vysočina. Tímto počtem byl splněn cíl, který si na počátku zadavatelé projektu stanovili a tímto byl splněn o jedenáct měsíců dříve.

Průběh poradenského programu – 1. díl

V našem novém seriálu Vám představíme průběh poradenského programu a jeho jednotlivé součásti. Každý měsíc naleznete v našem e-zpravodaji jeden článek zaměřený na průběh motivačního týdenního programu. Dnes na Vás čeká představení prvního dne, ve kterém se klienti učí správnému vyjadřování a správné komunikaci.

Díky projektu teď vlastním kosmetické centrum…
Úspěšné absolvování poradenského a rekvalifikačního kurzu v projektu Najdi si práci na Vysočině umožnilo paní Janě Krejzové z Klatovce zřídit si vlastní kosmetické centrum v Třešti. O své zkušenosti a zážitky se s námi podělila v následujícím rozhovoru.


>Hospodářská komora Jihlava
Pokud si již nepřejete dostávat tento newsletter, klikněte zde.
Bit CZ © 2006, All Rights Reserved

Čtěte dále:   Druhé čtvrtletí přálo Vysočině. Rostla návštěvnost i konferenční turistika

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Hrdí Humpoláci kontra přistěhovalci

Čt Čvn 28 , 2007
Tak jsme dostali do redakce e-mailový anonym. No anonym… Jako jméno odesílatele bylo uvedeno „Odpor Humpolec“, pod textem pak podpis „Hrdí Humpoláci“. Nevím, kdo to jsou – ti hrdí humpoláci. Já? Vy? My všichni? A na co jsme to vlastně vůbec hrdí? Na svoji xenofobii? Čtěte dále:   Zveme vás […]

You May Like

Témata