Na dálnici u Humpolce byl usmrcen chodec

2

Tragická nehoda se stala hodinu před středeční půlnocí na dálnici D1 před sjezdem na Humpolec. Třiapadesátiletý Slovák se rozhodl přejít frekventovanou dopravní tepnu, ale střetl se s projíždějícím osobním automobilem. Muž byl na místě mrtev a dálnice se stala ve směru na Brno téměř pět hodin neprůjezdná.

Nehoda se stala dvacet minut před třiadvacátou hodinou. Třiadvacetiletý řidič Mazdy 323F jel na Brno, když mu u čerpací stanice Shell vstoupil do vozovky nečekaně chodec. Auto jej srazilo a následně tělo doslova roztrhalo na kusy a rozjezdilo několik dalších aut. Hasiči a záchranáři je pak sbírali na dvousetmetrovém úseku dálnice. Na místě zůstal po střetu stát jenom jeden řidič. Ostatní, kteří bezvládné tělo přejeli, z místa bezohledně ujeli.


 


Od střetu do půl čtvrté ráno byla dálnice kvůli této nehodě zcela neprůjezdná. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů z Humpolce, která poskytla při nehodě nezbytnou technickou pomoc a uklidila dálnici.


 


(Zdroj: iDnes)

Čtěte dále:   Pozor na podvodníky

myska

2 thoughts on “Na dálnici u Humpolce byl usmrcen chodec

  1. Nechápu, jak někdo může přecházet či přebíhat dálnici při dnešním provozu. Člověk, který něco takového dělá, je sebevrah. Je ovšem pravda, že se s podobným chováním vybraných jedinců často setkáme…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

MMČR Humpolec

Po Čvc 16 , 2007
Za tropického vedra se v Humpolci o víkendu jelo BRESSON MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY v autokrosu. Čtěte dále:   Opilec v kamionu dostal podmínku. Na D1 u Humpolce boural se třemi promile

You May Like

Témata