Pomocná ruka podnikatelům

Axis4.info, projekt zaměřený na podporu podnikatelů a probíhající pod záštitou Hospodářské komory ČR, rozšířil působnost i do našeho regionu. Projekt Axis4.info se velice úspěšně rozvíjí již řadu let a do dnešního dne se do něj zapojily desítky tisíc podnikatelských subjektů. Vzhledem k přínosům k rozvoji podnikání v regionu se město Humpolec rozhodlo projekt Axis4.info podpořit. Informace obsažené v katalogu budou propojené na internetové stránky regionu. Toto propojení přinese další výhody: Vaše společnost se zařazením do registru a zobrazením sídla v podrobných mapách stane součástí podnikatelského prostředí a celkové infrastruktury v našem městě.

Co je Axis4.info? Centrální registr Axis4.info je aktivita Hospodářské komory ČR, cílem které je vybudování celorepublikového internetového katalogu výrobků a činností  podnikatelských subjektů a institucí ze všech oborů průmyslu, obchodu a služeb.


Podrobné údaje o Vaší firmě jsou tak k dispozici Vašim potencionálním zákazníkům nebo partnerům. Účastí v projektu tak podnikatel získá možnost široké propagace, na kterou by musel jinak vynaložit značné finanční prostředky.


 


Co konkrétně přináší projekt Axis4.info Vaší firmě:


 


1.      Vstupem do registru podnikatelských subjektů Axis4.info se údaje o Vaší firmě a nabízeném sortimentu stávají součástí informací, které Hospodářská komora ČR spolu s regionální samosprávou krajů a měst prezentují v tuzemsku i v zahraničí.


2.      Vstupem do registru umožníte Vašim stávajícím i potencionálním zákazníkům získávat aktuální informace o Vašich produktech a službách. Jak vyplývá z údajů Hospodářské komory ČR, stále více podnikatelů používá k vyhledávání svých dodavatelů právě systém Axis4.info.


3.      Axis4.info není pouze seznamem. Vstupem do registru získáte také možnost své údaje  kdykoli upravovat nebo doplňovat. Tyto informace o Vás můžete využít i jako plnohodnotnou internetovou stránku, která slouží k prezentaci Vaší společnosti.


4.      Axis4.info umožňuje rychlé získávání informací o Vašich zákaznících, dodavatelích
i konkurentech.


  


Více informací o projektu Axis4.info získáte na adrese www.axis4.cz, informačních centrech Hospodářské komory nebo na zelené lince Axis4.info  č. 800 900 501.

Čtěte dále:   Adoptujte si zvíře ze Stanice Pavlov jednoduše přes elektronický formulář

 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Úprava zimního stadionu si vyžádala dva miliony

St Srp 15 , 2007
Město Humpolec postavilo hokejovou halu hned dvakrát a momentálně se chystá vést soudní spor o náhradu škody za její zřícení. Několikamilionová dosavadní investice však není poslední. Bezplatný totiž nezůstává ani samotný provoz ledového stánku. Čtěte dále:   Beseda s Benjaminem Kurasem

You May Like

Témata