V Poháru Zálesí skončil Humpolec třetí

Nejstarší trofej, kterou zná národní házená, putuje do Brna.

Druholigový oddíl Draken Brno totiž v sobotu vyhrál turnaj O pohár Zálesí – Memoriál Josefa Kršky, který se konal už podevětapadesáté. Domácí Jiskra Humpolec obsadila třetí místo.


Brněnský Draken potvrdil roli favorita a ve třech zápasech ztratil jediný bod po remíze s domácím Humpolcem 12:12. Jiskra, hrající jihomoravský přebor, vedle toho prohrála s účastníkem stejné soutěže Ostopovicemi 13:18 a porazila poslední Sokol Podlázky, tým středočeského přeboru, 10:6.


Hráči Humpolce se neztratili ani při předávání individuálních ocenění, o kterých rozhodovali trenéři zúčastněných mužstev – Jaroslav Barták byl zvolen nejlepším brankářem a Roman Petřík získal hlavní Cenu Josefa Kršky pro nejlepšího záložníka. Tradiční turnaj navštívilo 150 diváků.


Konečné pořadí:
1. Draken Brno 3 2 1 0 49:41 5
2. Ostopovice 3 1 1 1 47:43 3
3. Humpolec 3 1 1 1 35:36 3
4. Podlázky 3 0 1 2 36:47 1


(Zdroj: MF Dnes)

Čtěte dále:   Tři góly a dvě červené. Fotbalisté Slovanu si poradili s Humpolcem

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Napiš článek o svém studijním městě

Út Srp 21 , 2007
Server www.jobs.cz hledá mladé autory (studenty VŠ), kteří by do časopisu StudentIN napsali článek o svém studijním městě. Zejména hledá ty, kteří studují VŠ v Humpolci, ve Zlíně, Českých Budějovicích, Ústí nad Labem, Děčíně, Karviné nebo v Jindřichově Hradci. Čtěte dále:   Krajská hokejová liga. Humpolec poprvé prohrál

You May Like

Témata