Bernard vyhlásil 100 nejlepších restaurací

Humpolecký pivovar Bernard vyhlašoval ve středu sto nejlepších restaurací za rok 2007 z hlediska kvality podávaného pěnivého moku.


Soutěže se zúčastnilo něco málo přes 1500 zařízení z celé České a Slovenské republiky. O kvalitě restaurace rozhodovalo celkem deset kritérií, z nichž mezi ta nejdůležitější patří četnost sanitace, kvalita piva, čistota sklenic zkoušená kafrovou zkouškou a uskladnění sudů. Zařízení získávají v hodnocení body, maximálně však tisíc bodů, a hodnotí se čtyřikrát ročně. Vzhledem k tomu, že čtyřiašedesát restaurací mělo stejný počet bodů, byla vyhlášena ještě tipovací soutěž. Otázka zněla, kolik tun sladu spotřeboval pivovar za půl roku. Ta rozhodla o vítězi, kterým se stal Cafe bar Retro Karla Koudely z Mutěnic.


 


Pořadí prvních třech nejlepších restaurací:


 


1. Cafe bar Retro – Bednářova 448, Mutěnice (Jižní Morava)


2. Pension Vrba – Špičák 36, Železná Ruda (Jižní Čechy)


3. Motorest u Kišky – Mladecko 151, Mladecko u Opavy (Sev. Morava)


 


(zdroj: Pelhřimovský deník)


 


 

Čtěte dále:   Kuchařky z Vysočiny o titul BernardChef

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Hliníkovo muzeum slavilo narozeniny

Út Zář 25 , 2007
V sobotu, 22. září 2007 Humpolec oslavil 1. narozeniny muzea. Během tohoto dne bylo vstupné do HLINÍKária zdarma, prohlídky byly s průvodcem a zcela zdarma byly k ochutnání i Hujerovy švestičky. Čtěte dále:   Pivovar Bernard v Humpolci loni vystavil rekordních 410 000 hektolitrů piva

You May Like

Témata