Do Kanady s Leošem Šimánkem

Na cestu po kanadském severu zve v pondělí 22. října diváky cestovatel Leoš Šimánek do pelhřimovského kina Vesmír. Prostřednictvím velkoplošné panoramatické live-diashow zprostředkuje návštěvníkům neobvyklá dobrodružství, která prožil s manželkou a synem ve srubu v horách Mackenzie.


VELKOPLOŠNÁ PANORAMATICKÁ LIVE-DIASHOW
SE SEDMI PROJEKTORY :

LEOŠ  ŠIMÁNEK
Na Kanadském severu – zpátky do divočiny


Pondělí  22.10. v 19.00 hodin –  Kulturní dům Máj, Třída Legií 1115, Pelhřimov


Předprodej: Turistické a informační centrum, Masarykovo nám. 10, tel.: 565 326 924


 


V nově sestavené panoramatické live-diashow uvádí Leoš Šimánek zcela neobvyklé dobrodružství. Skoro celý rok strávil s manželkou a synem v absolutní divočině hor Mackenzie – ve svém srubu vzdáleném dvě stě kilometrů od nejbližší civilizace.


Navazuje na dosud nejnavštěvovanější projekci „Kanada – Život v divočině“, kterou promítal před několika lety v Česku a německy mluvící části Evropy. Diashow doplňuje zcela nová fotografická publikace pod stejným názvem: NA KANADSKÉM SEVERU – Zpátky do divočiny. Knihu je možno zakoupit přímo na představení, zrovna tak jako nástěnný kalendář pro rok 2008 s úchvatnými fotografiemi.


Leoš Šimánek pochází z Chocně, více než polovinu života strávil cestováním. Původním povoláním je stavební inženýr, v průběhu svého života byl i vedoucím expedic, publicistou a fotografem. V dubnu t.r. oslavil své těžko uvěřitelné šedesátiny. Jeho cestu životem doprovázejí fakta, vedle kterých může náš osud vypadat nezajímavě a všedně. O jedinečných zážitcích za svých cest a expedic napsal už čtrnáct knih, je občanem tří států, ale ze všech tří pasů nejraději používá ten kanadský, který je údajně nejuniverzálnější. Má také dva domovy: český v Podkrkonoší a kanadský v Severozápadních Teritoriích, ve vlastnoručně postaveném srubu u jezera, pronajatém od státu na devadesát devět let. Kanadská live-diashow v Pelhřimově je součástí Šimánkova velkého podzimního turné po České republice.


Pokud je vám osobnost Leoše Šimánka zcela neznámá, můžete se o něm více dozvědět na internetových stránkách: http://www.leossimanek.cz/


V případě, že je pro vás termín 22.10. nevyhovující a diashow si nechcete nechat ujít, projekci můžete shlédnout v sobotu 20.10. 19.00 hod. v Jihlavě – Kino Sokol, Tyršova 12, Předprodej: Kino Sokol, Tyršova 12, tel.: 567 300 801 Turistické informační centrum. Masarykovo nám. 2, tel.: 567 167 159 anebo v neděli  21.10., 15.00 a 19.00 hod. v Havlíčkově Brodě – Kulturní dům Ostrov, Na Ostrově 28, Předprodej:Kulturní dům Ostrov, Na Ostrově 28, tel.: 603 389 327




 


 


Čtěte dále:   Humpolec a chorvatský Karlovac se sbližují, pojí je dávný příběh rodiny Reinerů

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

INZERCE: Prodej auta

Pá Říj 5 , 2007
Pod prodávanými automobily je uveden kontakt – Humpolák pouze poskytl prostor pro inzerci. Čtěte dále:   PŘEDRAŽENÁ BÍDA NA ČESKÝCH HORÁCH. JAK DLOUHO TO JEŠTĚ VYDRŽÍME?

You May Like

Témata