Na Humpolecku došlo k několika dopravním nehodám

Podzimní počasí zvyšuje nároky na řidiče. Vlhké vozovky, špatná viditelnost a nedostatečná soustředěnost mají na svědomí vážné dopravní nehody, které se udály v posledních dnech.

K první tragické nehodě došlo ve čtvrtek 25. října na silnici v Hořicích u Humpolce. Šestadvacetiletý řidič osobního vozu Seatu Cordoba jel po silnici třetí třídy ve směru od Hořic na Vojslavice. Při jízdě po mostě z dosud nezjištěných příčin vyjel vlevo mimo vozovku, kde čelně narazil do betonové mostní konstrukce. Na místo vyjeli hasiči z Humpolce, kteří pomáhali s resuscitací zraněného řidiče. Přes snahu záchranářů lékař konstatoval smrt. Hmotná škoda byla vyčíslena na 60 000 korun.


K další dopravní nehodě došlo ve čtvrtek v 9.45 přímo v Humpolci. Třiačtyřicetiletý řidič automobilu Ford Mondeo jel přes Horní náměstí ve směru od Hradské ulice. Na křižovatce začal odbočovat vlevo do ulice 5. května a přehlédl osobní vozidlo Škoda 125 jedoucí zprava, které předjíždělo kolonu stojících vozidel. Na křižovatce došlo ke střetu. Hmotná škoda činí 50 000 korun, naštěstí nedošlo k újmě na zdraví.


K vážné dopravní nehodě osobního vozu došlo v sobotu 27. října před druhou hodinou ranní na silnici třetí třídy mezi Jiřicemi a Humpolcem. Třicetiletý řidič osobního automobilu Rover 216 dostal při projíždění zatáčky na vlhké vozovce smyk. Nezvládl řízení a vyjel na krajnici, kde narazil do betonového můstku. Při nehodě byl řidič a jeho další dva spolujezdci ve věku 22 a 26 let zraněni lehce. Těžké zranění utrpěl třetí, třiadvacetiletý, spolujezdec. Hmotná škoda na vozidle byla vyčíslena částkou dvacet tisíc korun.Vedle policistů na místě zasahovali i příslušníci HZS a Rychlé záchranné pomoci z Humpolce.


(Zdroj: http://www.vysocina-news.cz/)


 

Čtěte dále:   Nehoda v Humpolci: řidič zdemoloval značení, škoda je za desítky tisíc

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Začíná plesová sezóna

Út Říj 30 , 2007
Veškeré plesy budou tradičně konány ve Spolkovém domě v Humpolci. Čtěte dále:   Nehoda na D1 u Humpolce: srazily se dva kamiony, místo je průjezdné

You May Like

Témata