Konopí ve světě

Anglo-Rakousko-Australská konopářská plastika a muzika

Aktivity „Joint Venture“ ve třech v nadpisu jmenovaných zemích vedly k projektu zcela zvláštních nápadů a návrhů realizace. Pod www.hempmusic.com mohou být předběžně objednávány první CD s konopářskou muzikou.
Když toto slyší laik tak užasne a podivují se i odborníci. Co je to konopářská muzika?
Odpověď je zdánlivě jednoduchá. Jsou to nahrávky gramofonových desek s hudební produkcí nástrojů, které byly vyrobeny ze základní suroviny konopných vláken. Takovým instrumentem je na přiklad rakouská didgeridoo (bambusová píšťala), vyráběná firmou Zellform. Další hudební nástroje „made of cannabis sativa“ jsou flétny a bubny. A to všechno je doprovázeno harfou s andělskými hlasy, které vedou posluchače k meditaci. Songy – náladové písně – nesou jména „The Journey“ (Cesta), nebo „Ocean Destiny“ (Osudy oceánů).
Tímto ale není ještě projekt konopářské muziky zcela vyčerpán. Limitovaný náklad množství CD bude zabalen a zasunut do konopných schránek.
Takováto „umělecká díla“ byla vyvinuta a budou vyráběna ve Velké Británii a v Austrálii. Naznačená „mimořádná surovina“ se skládá z 90ti % z přírodních vláken a z 10ti % recyklovatelné plastiky. Duchovním otcem tohoto projektu je Angličan Paul Benhaim, který již dříve vymyslil konopné müsli špalíčky a nyní chce světové veřejnosti a obchodu představit také moderní vlákenné přírodní vazné materiály. Pro ně také hledá přes internet zajímavé investory.
Konopářská muzika má mu k těmto cílům pomoci, existence nových konopných materiálů má ho učinit známým na veřejnosti. První pozoruhodné úspěchy za tímto cílem by chtěl dosáhnout právě s pomocí HigFly a s CD konopářskou muzikou.

Pramen: www.hempplastic.com, HANF 2/2002.

Překlad Bohumil Mojžíš

Čtěte dále:   Pivní sudy létaly vzduchem. Podívejte se, co se dělo na pouti v Píšti

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Konopí ve světě

Ne Bře 10 , 2002
Brazílie: Soudce spatřuje nebezpečí a tak zakazuje konopné látky Čtěte dále:   Nebezpečné dráty elektrického vedení zabíjejí labutě u Havlíčkova Brodu

You May Like

Témata