Z deníku policie

Čím se zabývali humpolečtí policisté tento týden

V pondělí 11. února krátce po 17. hodině jel řidič nákladního vozidla Volvo s návěsem po místní komunikaci sjezdu z dálnice Dl ve směru od Prahy. Při vjíždění do křižovatky se silnicí I/34 neodhadl boční odstup od automobilu VW Passat, který jel po silnici ve směru od Humpolce a na křižovatce odbočoval vlevo na místní komunikaci nájezdu na dálnici. Došlo k bočnímu střetu vozidel. Výsledek dechové zkoušky na alkohol byl u řidičů negativní. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda byla vyčíslena na 25 tisíc korun.


Neznámý pachatel odcizil v noci z pondělí na úterý v obci Jiřice motocykl. Nejdříve pachatel vysadil vrátka oplocení pozemku a poté vnikl na pozemek a vnikl do kůlny. Odcizením motocyklu vznikla poškozenému škoda ve výši 3 tisíce korun.


Pod vlivem alkoholu řídil vypůjčené vozidlo třiačtyřicetiletý muž. Ve středu 13.2. se v  odpoledních hodinách vydal na jízdu z Humpolce část Brunka do Humpolce. V důsledku podnapilosti však nezvládl řízení a narazil do přilehlého svahu. Dechovou orientační zkouškou přístrojem Dräger bylo u řidiče naměřeno 2,54 promile alkoholu v dechu. Muž se podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve. Nehoda se obešla bez zranění. Hmotná škoda činí 10 tisíc korun. S řidičem bylo zahájeno zkrácené přípravné řízení pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Čtěte dále:   Předčasné oslavy konce roku. Pil sedl za volant, chytili ho v Humpolci

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Lyžařský zájezd do Krkonoš

Pá Úno 15 , 2008
Technické služby Humpolec pořádají jednodenní lyžařský zájezd do Herlíkovic v Krkonoších. Odjezd je v úterý 19.února v 5:00 hodin od pošty. Čtěte dále:   Srážka s gaučem na dálnici u Humpolce: do spadené sedací soupravy narazil kamion

You May Like

Témata