TAEKWONDO – Mistrovství světa

2

Letošní mistrovství světa bojového sportu TAEKWONDO se koná v Turecku v přímořském městě Izmir od 7. do 11. května.

TKD02_logo_ms.jpg

Českou republiku k Egejskému moři odjela reprezentovat pětičlenná výprava, kterou vede trenér humpoleckého týmu Petr Lacek a s sebou nezapomněl přibalit nejnadějnější juniorku týmu Kateřinu Nedvědovou. Do místa konání MS dorazili v neděli  4. května, aby zvládli prodělat řadu procedur ohledně registrace,  prezenci, vážení, ubytování apod. Vše proběhlo hladce, až na malé nedorozumění s pořadateli při ubytování, ale díky diplomatickým schopnostem trenéra Petra Lacka se i toto vyřešilo, takže je kde spát. Boje naší výpravě začínají v pátek 8. května, takže pro příznivce taekwonda to znamená, aby českým reprezentantům drželi palce a o výsledcích budeme samozřejmě informovat.

Slavnostní zahájení:

TKD02_slavnostni_zahajeni.jpg

Trenér Lacek

TKD02_trener_Lacek.jpg

České naděje

TKD02_ceske_nadeje.jpg

TKD02_katka_nedvedova_vpravo.jpg

Katka Nedvědová – Humpolec (vpravo)

2 thoughts on “TAEKWONDO – Mistrovství světa

  1. Jejda, ono se o nich taky někde píše? Vždyť jsou nejlepší tým v ČR a tohle je snad druhý článek za x let, co o nich vidím. Držím jim palce, ať se jim daří a panu Lackovi přeji hodně štěstí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Střípky z Humpolce

Po Kvě 12 , 2008
Do Humpolce dnes přijede ministr zemědělství Petr Gandalovič. Navštíví soukromý pivovar Bernard a také si prohlédne areál školního statku.

You May Like

Témata