Titul “Manažer roku“ v oblasti dřeva míří do Humpolce

1

Humpolecký manažer Martin Čudek z vedení společnosti Wiesner Hager Bohemia se může pyšnit titulem Manažer roku v oblasti Zpracování dřeva a výroba dřevěných výrobků.

 


Firma má sídlo (humpolecké pobočky) Na Závodí 1357 a zabývá se výrobou kancelářského nábytku.


http://www.wiesner-hager.com/


Soutěž „Manažer roku“ byla založena v roce 1993 a je jedinou soutěží v České republice, která hodnotí manažery jako osobnosti, a to na základě jejich dlouhodobé práce pro firmu, ve které profesně působí. Nejde tedy o jednorázovou anketu ovlivněnou aktuální image daného manažera, ale o strukturovanou soutěž, která jde do hloubky a na jejímž vyhodnocování se v několika krocích podílí odborníci z mnoha oblastí. Tato prestižní cena umožňuje ocenit osobnosti managementu, prezentovat jejich výsledky širší veřejnosti a poukázat na jejich úlohu v rozvoji české ekonomiky.


V rámci soutěže Manažer roku jsou voleny osobnosti, které svým osobním přínosem výrazně pomohly k úspěchu své firmy a přispěly k rozvoji odvětví, v němž působí. Uchazeči mohou působit ve státních i soukromých společnostech, manažerskou funkci ovšem musí zastávat alespoň tři roky a sídlo jejich společnosti se musí nacházet na území České republiky. Nominovaní manažeři procházejí sedmistupňovým na sobě nezávislým hodnocením, během kterého jsou posuzovány nejen ekonomické úspěchy firem, v nichž vykonávají své funkce, ale také jejich osobní kvality a schopnosti.


Soutěž Manažer roku pravidelně vyhlašují Česká manažerská asociace, Svaz průmyslu a dopravy ČR a Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR. Průběh hodnocení a vyhlašování soutěže organizačně zajišťuje Manažerský svazový fond (MSF).


 


 

Čtěte dále:   Byl jsem svědkem zajímavé scény v supermarketu

myska

One thought on “Titul “Manažer roku“ v oblasti dřeva míří do Humpolce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Statistika trestných činů v Humpolci

Čt Kvě 22 , 2008
Přestože v loňském roce trestných činů na Humpolecku ubylo, raději si ohlídejte svůj vozový park. Bez kol totiž daleko nedojedete. Čtěte dále:   Šišky s mákem ochutnaly výhru a Ženy ukázaly svoji sílu!

You May Like

Témata