Z deníku humpolecké policie

8

Zloděj způsobil firmám škodu přes sto tisíc korun.

Humpolečtí policisté v těchto dnech šetří případ krádeže a poškozování cizí věci v Humpolci. Neznámý zloděj vnikl během víkendu do objektu jedné společnosti v Nádražní ulici. Následně vylomil okno do manipulačního skladu, který celý prohledal a poškodil dveře a okna v hodnotě nejméně 12 tisíc korun. Poté odcizil dvě motorové pily v hodnotě nejméně 26 tisíc korun.
Neznámý pachatel dále vnikl po vylomení okna do kanceláře další firmy a z vnitřních prostor objektu odcizil dva mobilní telefony, LCD monitory, pájky a další věci v hodnotě nejméně 50 tisíc korun. Poškozením okna vznikla škoda ve výši 4 tisíce korun.


Rovněž o víkendu vnikl neznámý pachatel na pozemek ZD Želiv v obci Komorovice, kde ze skládky železného šrotu odcizil celkem 38 ks volně uskladněných litinových ozubených kol, každé o průměru 46 cm. Celkem tak škoda byla vyčíslena na 20 tisíc korun.


(Zdroj: http://www.mvcr.cz/)


 

Čtěte dále:   Zloděj si odnesl ze zahrady ve Vilémově ratanový nábytek

myska

8 thoughts on “Z deníku humpolecké policie

  1. Je všeobecně známo, že o víkendu reakční doba Humpolecké policie klesá k nule. Osobně si myslím, že to v neděli dopoledne do 30 minut nestihnou
    ani kdyby to bylo ve Smetanové ulici

          1. OK navrhuji nadhodit jiné téma.
            Za kinem je uzavřený průchod. Do teď hojně využívaná cesta.
            Není mi jasný důvod. (že by ty 2 garáže?)

          2. Zrušení chc…. koutku a srocovacího místa ožralců.

            frrrr

  2. Je to nekonečné, krást se nepřestane, spíše naopak. Takže jedinou cestou je vhodné zabezpečení objektu. Je to stejné jako u aut, jestliže zloděj vidí lépe a hůře chráněné vozidlo, vybere si samozřejmě to nechráněné. Takže nešetřit na nesprávných místech, stačí i obyčejný alarm, který vyplaší většinu zlodějíčků, protože neví, kam je napojený a jeho likvidace je nad jejich schopnosti. O prevenci v podobě i třeba maket kamer nemluvě, pojištění samozřejmost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Medailové žně na Slovensku

Pá Kvě 30 , 2008
V sobotu 24.5.2008 se uskutečnil v Bratislavském Domě sportu Turnaj olympijských nadějí Taekwondo s mezinárodní účastí evropských týmů. Českou republiku přijel reprezentovat humpolecko-pelhřimovský tým TAEKWONDO LACEK, který zde vyhrál téměř co se dalo a tím potvrdil svůj titul nejlepšího sportovního kolektivu za rok 2007. Čtěte dále:   Pozor na podvodné […]

You May Like

Témata